Halálos baleset történt az 53-as főút Kiskőrös és Soltvadkert közötti szakaszán csütörtök este. Egy autó az előtte haladó traktor előzésébe kezdett, és frontálisan összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel.

Frontális ütközés előzés közben

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 1-jén 19 óra 5 perc körül Kiskőrös közelében, az 53-as számú főút 31-es kilométerénél egy autó az előtte haladó traktor előzésébe kezdett, mely során frontálisan összeütközött egy szemből érkező tehergépjárművel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Árokban a kamion és az autó

A helyszíni információk szerint mindhárom gépjármű érintett volt a balesetben: egy kamion, egy személyautó és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze. A kamion és a személygépkocsi is az árokba sodródott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életét vesztette a sofőr

A személyautó az árokba borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette.​ A késő esti hírek szerint egy fiatal kiskőrösi nő az áldozat. Az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben.

Feszítővágó is kellett

katasztrófavédelem közleménye szerint egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből, majd kiemelték a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos és kiskőrösi önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínre riasztották a mentőket is.

Árokba borult Kiskunhalason

Ugyancsak Bács-Kiskun megyében, letért az úttestről és árokba borult egy személyautó szerdán délelőtt az 5408-as úton, Kiskunhalason. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították és áramtalanították.

Tűz Hercegszántón

Egy családi ház tárolónak használt szuterénjében keletkezett tűz csütörtökön hajnalban Hercegszántón, a Dózsa György utcában. A lakók a tüzet eloltották. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Kis híján tragédia

Egy fémárut szállító lengyel kamionsofőr lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragikus kimenetelű baleset a 86-os főúton, Körmend és Nádasd között. Egy személyautó vezetője valószínűleg rosszul lett a volán mögött.

Váratlan esemény az úton

Zalalövő irányába tartott egy 24 tonna fémáruval megrakott lengyel rendszámú Scania nyergesvontató a 86-os főúton. Körmendet elhagyva, a Babati húsüzem közelében a sofőr észlelte, hogy a szemből érkező Hyundai lassan áttér a sávjába. 

Fékezett, majd balra húzta a kormányt

A kamionsofőr először beletaposott a fékbe és dudált, de az autó vezetője nem reagált. A tapasztalt pilóta előbb fékezett, majd balra húzta a kormányt. A személyautó érintőlegesen a szerelvény jobb oldalának ütközött, majd felhajtott a szalagkorlátra. A Hyundai idejében megállt, nem ment tovább a mélybe.

Összeesett a sofőr

A személyautó vezetője ki tudott szállni az autóból, de azonnal összeesett. A mentők kórházba szállították. Az ütközésnél és az esésnél az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. Információnk szerint a személyautó vezetője rosszul lett a volánnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció.