Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pénteken reggel holtan találták budapesti otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt. A rendőrség közlése szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.

A 9. kerületben történt

Ahogyan azt portálunk is megírta a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Lánya talált rá

A Ripost a tragédia kapcsán most azt írja, Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Friss lapinformációk szerint Hódi Pamelával közös lánya, Natasa Zselyke épp kettesben volt a lakásban Berki Krisztiánnal, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon az édesapját. Ezek után az édesanyját hívta segítségül telefonon, aki azonnal a helyszínre sietett.

Berki Mazsi erősítette meg a halálhírt

A médiaszemélyiség halálhírét egyébként a felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy a Borsnak azt mondta: „Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.”

Nagyon szerette

„Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”

Kapcsolódó:

Két gyermeke született

Lánya, Berki Natasa Zselyke – ő az, aki információk szerint rátalált az édesapjára – 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Felesége 2019-től Berki Renáta volt, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: LifeTV