Pénteken reggel több rendőr és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián 9. kerületi lakásához. A lépcsőházat lezárták a rendőrök. Úgy tudjuk, napok óta vitatkozást és ordibálást lehetett hallani a házban.

Meghalt Berki Krisztián

Péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A médiaceleb 41 éves volt, a halálhírét péntek reggel a rendőrség is megerősítette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentő és rendőrök a helyszínen

A reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián házához. A környéket ezekben a percekben zárták le a rendőrök. A 9. kerületi társasház lépcsőházába már csak azokat engedik be, akiknek ide szól a lakcímük.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A felesége is a helyszínen van

Berki Krisztián lakásához megérkezett Mazsi, a jelenlegi felesége, valamint egykori párja, Hódi Pamela is. A rendőrség szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Két évet kapott

Berki Krisztián bűntetőfékezésével kapcsolatban tavaly júliusban állt bíróság elé. A vád közúti veszélyeztetés volt. Az ügyészség 2 év 6 hónapot kért a celebre. A bíróság végül első fokon 2 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 4 évre felfüggesztették.

Tatabányán született

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.

A médiaceleb

Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt kétszer is az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt.

Indult az önkormányzati választásokon

2019-ben indult az önkormányzati választáson Budapest főpolgármesteri posztjáért. Mindössze 4047 szavazatot kapott.

Két gyermeke született

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Felesége 2019-től Berki Renáta volt, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: Tv2