Péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A médiaceleb 41 éves volt, a halálhírét péntek reggel a rendőrség is megerősítette. Az éjjel meghalt M. Richárd is, aki a Dózsa györgy úti gázolóként híresült el. A börtönben hetek óta kómában volt.

Még nem tudni, hogy hogyan halt meg, de…

Berki Krisztánnal kapcsolatban azt írja az Origo, hogy a rendőrség haláleset miatt tart szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt. A lap viszont azt is írja, hogy a 9. kerületi házban lakók napok óta veszekedést hallottak és korábban voltak már kint a rendőrök. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Berki Mazsi is megerősítette

Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! – mondta a felesége a Borsnak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Randira készültek

Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk – mondta a lapnak a celebfeleség.

A rendőrség a helyszínen tartott sajtótájékoztatót

Nem megerősített információk szerint kábítószer gyanús anyagot találtak, ezt külön büntetőeljárásban vizsgálják. Idegenkezűségre azonban semmi sem utal.

Hódi Pamela is a helyszínen

Berki Krisztián volt felesége is a helyszínen volt, férjével együtt, állítólag összeölelkezve vígasztalták egymást Mazsival.

Az elsők között számoltunk be a hírről

A helyszín

Berki Krisztián lakása a volt ferencvárosi malomban van, egy igazi loftotthon. Tudósítónk jelentette, hogy a technikusok most mentek be a házba. Nemrég ment el egy fehér Skoda, törülközővel a fején egy nőt látott az autóban, nem volt egyértelmű, hogy ki volt az.

Fotó a házról

A volt ferencvárosi malom

3 hete írtunk róluk

Berki Mazisról akkor írtunk utoljára, amikor elmondása szerint nyílt utcán megtámadták. Egy szemeteszacskót szeretett volna kidobni. Egy idősebb úr meglökte majd autóját rugdosta, végül a rendőrségnek kellett szólni.

Találtunk egy képet Berkiról és M. Richárdról a Facebookon

Címlapfotó: G.K./ BudaPestkörnyéke.hu.