A hivatalos álláspont szerint nem történt bűncselekmény Berki Krisztián halála okán. Közigazgatásai eljárásban vizsgálják az esetet. Más kérdés, hogy sajtóban drogról, önkezüségről, veszekedésről találgatnak.

Bűncselekmény vagy sem

A rendőrség hivatalos álláspontja szerint nem történt bűncselekmény Berki Krisztián halálakor. Ugyanakkor szavaikból az is kiérthatő, hogy kábítószer is közrejátszhatott a halálában. Erről egyébként a Blikk riportere is beszélt.

Az éjszaka halhatott meg

Úgy tudni, hogy a médiaceleb halála valamikor éjszaka, valamivel éjfél után következett be, mindenesetre a rendőrautók ma reggel jelentek meg a ferencvárosi lakásnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Paraván

Helyszínen tartózkodó fotóriporterünk készített egy felvételt, amelyen egy rendőrségi paraván látható az erkélyen. Egyelőre nem tudni, hogy itt lakott-e Berki Krisztián vagy a helyszín csak kapcsolódik valamilyen formában a halálához.

Az erkély

Egy beszédes fotó

Mindenesetre Berki Krisztián halálhíre után azonnal terjedni kezdett az a fotó, amelyen a szintén az éjszaka elhunyt M. Richárddal látható. Ő nem más, mint a Dózsa György úti gázoló.

Jó haveroknak tűnnek

Berki Krisztián édesanyját lesújtotta a hír

A celeb édesanyja azt mondta: Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam. Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja – mondta az édesanya a Blikknek.

Már látták összeesni

Dietz Gusztáv lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos 2018-ban, a TV2 Legbátrabb páros című műsorában versenyzett feleségével, Laky Zsuzsival Berki és kedvese, Mazsi ellen. A Borsnak felelevenített egy esetet. Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett Krisztián. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz.

Ki volt Berki Krisztián?

Címlapfotó: B.K. Budapestkörnyéke.hu.