Horrorfilmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi a szentesi Bugyi István kórház dolgozói. Egy külföldi beteg ugyanis megtámadott két ápolónőt.

Két ápolónőt támadott meg

Az eset során egy külföldi beteg, aki zavartan viselkedett, kitört egy ablakot, majd pedig az üvegdarabokkal két ápolónőt is megsebesített. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kis híján tragédia lett a vége

A drámai részletekről a Szentesi hírek számolt be, mint megírták az ápolónők egyikét a karján vágta meg, míg a másikat a nyakán sebesítette meg, ami akár végzetes is lehetett volna Az ügy kapcsán ezt követően a Bors megkereste a kórházat, akik megerősítették a történteket, ám nyilatkozni nem akartak.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Történt már hasonló

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy az ápolónőkre vagy orvosokra támadtak a betegek, csak idén több ilyen is történt. Az egyik legdurvább eset a 13. kerületi Honvédkórházban történt még nyár elején, melynek során az 54 éves betegnek a támadást megelőzően hallucinációi voltak, viszont nem volt hajlandó gyógyszert szedni a tüneteire.

Szíven akarta szúrni

A férfi egy rutinvizsgálat közben késsel esett neki orvosának, aki súlyosan megsérült a támadás során, erről akkor itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk. Mint megírtuk a férfi megpróbálta szíven szúrni az orvost, amit ugyan elvétett, a szúrás a tüdejét érte, a doktor pedig rengeteg vért vesztett. Az orvost azonnal megműtötték, így szerencsére túlélte a támadást.

Halálra vertek egy embert Szentesen

Szentesen nem ez volt az egyetlen támadást az elmúlt napon, ugyanis mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta halálra vertek egy férfit a szentesi kocsmában.

Belehalt a sérüléseibe

A police.hu-n azt írták: a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 39 éves férfi kedd este bántalmazta alkalmi ismerősét egy szentesi kocsmában. A sértett később belehalt sérüléseibe. 

Elfogták

Az elkövetőt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták. Halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Borzalom: halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsámban

Kiemelt kép: A szentesi kórház – Forrás: Wikipédia