Belehalt sérüléseibe egy férfi Szentesen, akit egy kocsmában bántalmaztak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették – közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

Belehalt a sérüléseibe

A police.hu-n azt írták: a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 39 éves férfi kedd este bántalmazta alkalmi ismerősét egy szentesi kocsmában. A sértett később belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogták

Az elkövetőt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták. Halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A nagylóki tragédia

Itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a szörnyű esetről, melynek során szigetelőszalaggal a székhez kötöztek egy öntudatlan férfi a nagylóki kocsma teraszán, a férfi pedig másnap reggelre halálra fagyott.

Leitatták az áldozatot

Az eset 2019. november 28-án egy nagylóki vendéglátóhelyen történt, ahol az elkövetők leitatták az áldozatot. Ezután egyikük a pultostól szigetelőszalagot vásárolt és két társával a terasz egyik székén elalvó férfira egy másik széket borított, majd mindkettőhöz hozzákötözte. Negyedik társuk a történtekről felvételt készített.

Fényképeket is készítettek a sértettről

Később további fényképet készítettek a sértettről, majd a zárás után valamennyien távoztak, magára hagyva a megkötözött férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Megpróbált kiszabadulni, de nem tudott

Az áldozat éjszaka megpróbált kiszabadulni, de a székekkel együtt felborult, és hajnalban a terasz padlóján kihűlés miatt meghalt, erről korábban a LikeNews oldalán számoltak be részletesen. A LikeNews.hu a tragédiáról írt cikkeit ide kattintva tudod elolvasni.

Kapcsolódó:

Nagylóki kocsmatragédia: szigetelőszalaggal egy székhez kötözték és ezzel halálra ítélték az öntudatlan férfit – Összesen 56 év fegyházat kaptak az elkövetők

Kiemelt kép: Illusztráció