Az ablakpárkányra ült ki az a diák, aki szerda délután esett ki az ablakon az 1. kerületi gimnáziumból. A fiút azóta megműtötték, állapota kielégítő.

Kiesett a diák az ablakon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szerda délután kiesett egy második emeleti ablakon egy hatodikos fiú a budapesti Kosztolányi Dezső Gimnáziumban. Az 1. kerületi iskolából nem sokkal 14 óra előtt értesítették a rendőröket.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya tegnap  megerősítette a hírt. Eszerint 13:46-kor kaptak bejelentést az 1. kerületben található Attila úti iskolából, hogy kiesett egy gyerek az ablakon.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eljárás indult

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Nagy bajba kerülhet a gyerekeket felügyelő tanár, hiszen vélhetően nem látta mi történik a rájuk bízott gyermekekkel.

Kórházba vitték

A diákot a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, tegnap meg is műtötték a diákot. Állapota kielégítő. Az rtl.hu szerint az volt a fiú szerencséje, hogy a lábára érkezett, így „csak” a lábát törte el és a medencéje sérült meg.

Kiült a párkányra

A baleset körülményeivel úgy tudjuk, pár hatodikos diák bent maradt a tantermében az utolsó óra után, amikor már nem volt velük a tanár. A fiú valamiért kiült az ablakpárkányra, és úgy esett ki kicsivel később az iskola előtti járdára.

Eljárást indított a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kosztolányi Dezső Gimnázium – Forrás: Google/BPK-montázs