Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Hívták a rendőröket

Állampolgári segítségkérés miatt érkeztek járőrök 2022. január 26-án éjszaka a szigethalmi buszállomásra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csalódott férfi

A csalódott férfi jelezte, az ott lévő automatába bedobott 400 forintot, ám az nem adta ki a hőn áhított buborékos frissítőt, ráadásul a pénzét sem kapta vissza.

FRISS!

Újabb probléma

A rendőrök nem találtak a gépen elérhetőséget az üzemeltetőhöz, így ez a probléma nem oldódott meg, keletkezett azonban egy másik.

Körözték a férfit, aki kihívta magára a rendőröket

Igazoltatásakor kiderült, a 25 éves, kunpeszéri férfit körözik. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés miatt 80 ezer forintra bírságolta, amit nem fizetett be, ezért az összeget a bíróság 16 nap elzárásra változtatta, számolt be róla a police.hu.

Ez is érdekelhet:

A BV-be vitték

Tekintettel arra, hogy állítása szerint esélye sincs befizetni a bírságot, a rendőrök a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legfrissebb híreink:

Kiemelt kép: Illuszráció – Forrás: Pexels