Eltűnt Budapesten egy 84 éves néni a 4. kerületből. A nehezen tájékozódó Sámson Margitot a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sámson Margit ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Otthonról tűnt el, nehezen tájékozódik

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2022. január 26-án 6 óra és 18 óra között 4. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. Előfordulhat, hogy egyedül nem talál haza, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Személyleírása

Sámson Margit körülbelül 150 és 160 centiméter közötti magasságú, vékony testalkatú, félhosszú haja ősz. Arca kerek, nagy lencseméretű szemüveget hord. Eltűnésekor barna sapkát és barna, térdig érő kabátot viselt, valamint kisméretű fekete táskát tartott magánál, írja a police.hu.

Fotó a néniről:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Sámson Margit tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó:

Január elején egy 81 éves bácsi tűnt el

Amint azt a Kékvillogó is megírta eltűnt egy 81 éves férfi a Pest megyei Erdőkertesról. Tóth Menyhért január 2-án vasárnap délután hagyta el otthonát. Az idős bácsit azonban azóta vélhetően megtalálták, mert a rendőrség oldalán, az eltűnt személyek között már nem szerepel a neve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu