Eltűnt egy 81 éves férfi a Pest megyei Erdőkertesról. Tóth Menyhért vasárnap délután hagyta el otthonát, azóta semmit nem tudnak róla. A rendőrség is keresi a nyugdíjas férfit. Karácsony előtt egy 80 éves nő tűnt el Leányfalun, az idős asszonyt azóta sem találták meg.

Erdőkertesről tűnt el a férfi

Eltűnt Tóth Menyhért, erdőkertesi lakos. A demenciában szenvedő, térben és időben nehezen tájékozódó férfi 2021. január 2-án kora délután hagyta el otthonát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A rendőrök is keresik

A 81 éves férfit a rendőrök keresik, ellenőrzik lehetséges előfordulási helyeit, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Tóth Menyhért körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, ősz hajú, szája bal oldala felett egy barna, anyajegynek látszó folt van.

Ruházata

Eltűnésekor világoskék farmernadrágot, fekete combközépig érő kapucnis kabátot, fekete félcipőt és sötétzöld vászonsapkát viselt. Általában bottal a kezében sétál.

Tóth Menyhért

Forrás: police.hu

Itt lehet bejelenteni

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a felvételen látható idős férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Eltűnt egy leányfalui asszony

Karácsony előtti napokban egy 80 éves nő is eltűnt.  Kovács Kornélia Leányfalun él, ahová Budapestről indult el. Egyik rokona a Facebookon azt írja, hogy az idős asszony megérkezett Leányfalura, a strandnál lévő CBA-ba vagy Tahi hídnál lévő Tescoba készült vásárolni.  

Beszéltek vele telefonon

A családtag azt írja, hogy amikor megérkezett Leányfalura az idős asszony, még beszéltek vele telefonon, minden rendben volt vele.

Nem ért haza

Utána viszont már nem tudták elérni, ez lett gyanús a családnak. A budapesti rokonok elmentek a leányfalusi házhoz. Az ingatlanban jól láthatóan napok óta senki nem járt.

Személyleírása

Ruházata: Fehér kabát, vállon keresztbe átvetett biciklis szerű táska. Neve: Kovács Kornélia, 80 éves.  

Kovács Kornéliát keresik Leányfalun

Forrás: Facebook

Kutyákkal is keresik az idős asszonyt

Az idős asszonyról családja azóta sem tud semmit. Rendőrök, civilek és a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület is keresi. Ha bárki látta, vagy tud róla valamit, bármilyen információért nagyon hálás lenne a család. Elérhetőségeik: +36703625379 / +36705175057 A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Tóth Menyhért – Forrás: police.hu