Nem kell ahhoz veszélyes környéken élnünk, hogy a távfelügyelet, mint a személy- és vagyonvédelem legbiztosabb módszere relevánssá váljon. A számok nem hazudnak – a biztosítócégek felmérései alapján kijelenthetjük, azon háztartásoknál, ahol a távfelügyelet kiépítése megoldott, az esetleges bűncselekmények elkövetésére tett kísérletek száma nagymértékben redukálódik.

Távfelügyelet – nem is kérdés, hogy van létjogosultsága!

Sajnos a világ, amelyben élünk, nem biztonságos. Elég csak néhány perc erejéig olvasgatni vagy meghallgatni az aktuális híreket ahhoz, hogy rájöjjünk: a betörések, a személyi biztonságunkat veszélyeztető károkozások mindennapossá váltak hazánkban is. A riasztó- és kamerarendszer kiépítése roppant felelősségteljes lépés a részünkről, azonban, ha a legkisebb esélyét sem szeretnénk megadni az egyre leleményesebbé váló bűnözőknek a kártevésre, a 0-24 órás távfelügyeleti szolgáltatás igénylése mellett tegyük le a voksunkat.

Személy- és vagyonvédelem – itt aztán nincs helye a kompromisszumoknak

A családunk és a vagyontárgyaink teljes körű védelmét semmi nem látja el olyan hatékonyan, mint a távfelügyelet. A szolgáltatás keretén belül a biztonságtechnikai rendszer által észlelt bárminemű esemény – az akkumulátor lemerülésétől kezdve a tényleges behatolási kísérletig – jelzésként fut be a 0-24-ben operáló felügyeleti központba. A felkészült, tapasztalt diszpécserek a jelzés minőségének függvényében azonnal megteszik a kellő lépéseket, ha kell, járőrszolgálatot küldenek ki a helyszínre. Minderről az adott ingatlan tulajdonosa – vagy az általa meghatalmazott személy – azonnali értesítést kap. 

Távfelügyelet – kitűnő ár/érték arány, akár extrákkal is

A kiváló renoméval rendelkező Alarmdirect csapatára bármilyen körülmények között rábízhatjuk magunkat. A biztonságtechnikai eszközök hazai nagymesterei jutányos havi díjakért cserébe kínálják a távfelügyeleti szolgáltatásukat, és mindezt a lehető legmagasabb színvonalon. Más költséghatékony díjak vonatkoznak a lakóházakra és a cégekre, az extra szolgáltatások pedig (SMS küldés, eseménylista, járőrszolgálat) minimális pluszköltséggel járnak. 

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu oldalon, akkor kattintson ide!