Szeméremsértő módon viselkedett ez a férfi, a budapesti rendőrök most nagy erőkkel keresik.

Nyomozás indult

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 20. és 23. Kerületi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt a férfit keresik:

Fotó: police.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szeméremsértés

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2022. január 14-én 11 óra körül egy 23. kerületi üzletben szeméremsértő módon viselkedett. 

A férfiről felvétel készült, mutatjuk:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 20. és 23. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképfelvételen látható férfit ruhája, testalkata, vagy mozgása alapján felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Pár hete a HÉV-en mutogatta magát egy férfi

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Ráckevei Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, áll a police.hu közleményében. Mint írják a nyomozás adatai alapján a képen látható férfi 2021. december 14-én 17 óra 43 perc körül a Budapest Közvágóhíd-Ráckeve között közlekedő HÉV-en szeméremsértő módon viselkedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Témába vág:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet