Óriási razziát tartottak a rendőrök a Balatonnál az északi parton Almádi, Füred és Tapolca térségében. Összesen 611 autót ellenőriztek, negyvennél is több rendőr vonult az utakra.

Razzia az utakon

A Veszprém megyei rendőrök fokozott ellenőrzést tartottak a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság munkaprogramja alapján augusztus 13-án 14 órától augusztus 14-én reggel 5 óráig Balatonalmádi, Balatonfüred és Tapolca térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellenőrzés

Az akció célja az érintett területek bűnügyi, közrendvédelmi és közlekedésrendészeti ellenőrzése volt, mely a lakosság, valamint az ide látogató turisták szubjektív közbiztonság-érzetének növelését szolgálta. Az akcióban összesen 43 rendőr vett részt, munkájukat polgárőrök és a társszervek képviselői is segítették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

611 jármű

A rendőrök az ellenőrzés során összesen 611, ebből 578 magyar és 33 külföldi hatósági jelzésű járművet vontak intézkedés alá.

Százezres bírság

Ittasságot valamennyi megállított sofőrnél vizsgáltak, mely 5 esetben zárult pozitív eredménnyel. Szabálysértési feljelentést 3 fővel szemben tettek, közigazgatási eljárást pedig 24 személy esetében kezdeményeztek az egyenruhások, és további 28 közlekedőnek összesen 315.000 forint helyszíni bírságot szabtak ki közlekedési szabályszegések miatt.

Lesz még ilyen

A nyári idegenforgalmi szezonban jelentkező bűncselekmények megelőzése, megakadályozása és a közlekedés biztonsága érdekében a fokozott ellenőrzések az elkövetkezendő időszakban is folytatódnak – tájékoztatta a sajtót a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellenőrzés a Balatonnál

Forrás: Rendőrség

Ez is érdekelhet

Kiemelt kép forrása: Rendőrség