A térfigyelő mindent látott, a polgármester megnézte és elmagyarázta a HÉV megállóban magát kényeztető férfinak, ha nem jelentkezik a rendőrségen, felteszi az internetre a videót.

Olyant láttak, amit nem kellett volna

A szilasligeti HÉV-megálló jegypénztára mögött egy férfi önmagát kényeztette hétfő délelőtt. Többen látták, ezért egy helyi feljelentést tett a rendőrségen. A szatír annyira önmagán kívül volt, hogy nem vette észre a térfigyelő kamerát, amely minden kétes mozdulatát HD minőségben rögzítette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mézpörgetés

Percekkel cikkünk megjelenése előtt Kerepes polgármestere, Gyuricza László rövid Facebook-videóban üzent a tettesnek. A település vezetője így fogalmazott: „Édes egykomám, ha a térfigyelő alatt pörgeted a mézet a következőt kockáztatod” – mondja Gyuricza László, majd hozzáteszi:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jól látható kézimunka

„Ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre az full-HD felvétel, amelyen jól látszik a kézimunkád”. A polgármester azt is felsorolta, hogy a videót felteszik a Youtube, Facebook és a Twitter felületére. A polgármester videóját a cikkünk alján lehet megnézni.

Érdekes megmozdulások

Kerepes polgármesterének nem ez az első érdekes megmozdulása. Ha a lakók védelméről van szó, egészen elképesztő dolgokra képes Gyuricza László. Bűnözőket üldöz a helyi polgári védelmisekkel, rendőrökkel, vagy ha éppen kell, erdei állatokat itat a hőségben.

Saját vaddisznó csapda

Korábban arról is írtunk, hogy egy vaddisznó megtámadott az egyik kerepesi játszótéren egy anyukát, erre a polgármester saját fejlesztésű vaddisznó csapdát mutatott be a helyi közösségi oldalon, így próbálta befogni a renitens malacokat.

Drogosok az utcán

Gyuricza László lényegében azzal nyerte meg 2019-es önkormányzati választást, hogy megígérte a helyieknek, hogy véget vet a települést megszégyenítő drogosoknak. Korábban ugyanis Kerepes arról volt híres, hogy rengeteg bódult ember fetrengett a közterületeken.

Rendpárti polgármester

A millitáns vénával rendelkező, rendpárti polgármester gyorsan megoldotta a problémát és elhivatott terepmunkával megtisztította Kerepest a kétes, drogos alakoktól, vagy éppen az árok szélén fetrengő alkoholistáktól.

Szeret szerepelni

Kerepes polgármestere is azok közé a településvezetők közé tartozik, akik folyamatosan jelen vannak a Facebookon. Ha történik valami Kerepesen, biztosan ő az első, aki ezt bejelenti. Legyen az egy új OTP automata, vagy éppen egy új napelempark.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a polgármester videója

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból