A ceglédi rendőrök az ittas vezetők kiszűrése érdekében akcióztak.

Finn módszeres ellenőrzés

Albertirsa és Ceglédbercel egy-egy pontjára települtek ki az egyenruhások 2022. március 25-én 14 órakor. A közlekedésbiztonság erősítését célzó, finn módszeres ellenőrzésben 31 rendőr és 12 polgárőr vett részt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négy órás akció

A négy órás akcióban 1380 sofőrt szondáztattak meg, nyolcan pozitívat fújtak. Az eredmény függvényében öt járművezető ellen büntetőeljárás indult, hárman közigazgatási bírságot kaptak.

Helyszíni felvétel:

Ittas sofőrök kiszűrése

Ugyan az intézkedések elsősorban az ittas sofőrök kiszűrésére irányultak, a rendőrök nem mehettek el az általuk tapasztalt szabályszegések mellett sem, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Fotó a helyszínről:

Körözött személyt is fogtak

Így bővült a lista egy körözött elfogásával, és további 8, egyéb szabálysértés miatt kiszabott, összesen 105 ezer forint bírsággal, illetve egy szabálysértési feljelentéssel.

A jövőben is lesz hasonló

A Ceglédi Rendőrkapitányság a jövőben is tervez hasonló jellegű közlekedésrendészeti akciókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu