Három személyautó ütközött össze Budapest 23. kerületében, Soroksáron, a Szent László utca és a Tartsay utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Soroksári halálsarok

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta, a karambol az ún. soroksári halálsarkon történt, amelyre már külön cikkben is felhívtuk a figyelmet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem állt meg a STOP táblánál

A Honda Civic a Tartsay utcán jött a Jahn Ferenc kórház felől, tanuló vezetője elfelejtett megállni a STOP táblánál. Behajtott a kereszteződésbe, ahol a Szent László úton Pesterzsébet felől közlekedő Opel Combo bal oldalának ütközött.

Helyszíni felvétel:

Az Opel megpördült

Az ütközés következtében az Opel megpördült és nekicsapódott a Tartsay utcán a Török Flóris utca felől érkezett, éppen álló Peugeot-nak, amely jobbra kis ívben szeretett volna a Szent László útra kanyarodni. Ezután közvetlenül pedig a szabálytalan Honda is a Peugeot-ba rohant, ettől fordult keresztbe.

Helyszíni felvétel:

Volt, akit kórházba vittek

Az először ütköző autókban hárman-hárman utaztak, közülük az Opel 21 éves utasát szállították kórházba könnyű sérüléssel, további vizsgálatok céljából. A Peugeot-ban ketten ültek, ők nem sérültek meg a karambol során. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni fotók – Forrás: G.K.