Teherautóval ütközött össze egy személyautó az 51-es főút 22-es kilométere közelében, Taksony térségében, a Vány felé vezető út kereszteződésénél. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az autóból, és áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentőket is kiérkeztek.

Nem állt meg a STOP táblánál

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta az 5202-es úton Taksony felől érkező Honda Jazz idős férfi vezetője nem állt meg a STOP táblánál, nem adta meg az elsőbbséget a Dunaharaszti irányából közlekedő, sittet szállító teherautónak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba vitték a sofőrt

Az okozó férfi megsérült, azt még nem tudni, súlyosan-e vagy könnyebben, de a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók vágták ki, majd kórházba szállították. A biztonsági övét becsatolta, ez biztos, azért nem zuhant ki a roncsból. A teherautó fiatal vezetője nem sérült meg az ütközés során.

Helyszíni felvétel:

Több baleset is történt Pest megyében, Fóton két autó ütközött

Karambolozott két személyautó Fóton, a Károlyi István utcában. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, számolt be róla a katasztrófavédelem.

A 7. kerületben autós és motoros ütközött

Motoros és személyautó karambolozott Budapest VII. kerületében, az István utca és a Murányi utca kereszteződésénél. A motor az autó alá szorult, azt a fővárosi hivatásos tűzoltók a helyszínelés után, emelőpárna segítségével szabadítják ki a jármű alól. A balesethez a mentők is kiérkeztek, közölte szintén a katasztrófavédelem.

FRISS!

Reggel Érden volt karambol

Összeütközött két személyautó Érden, a Gépész utca és a Sóskúti út kereszteződésénél. Az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, amely akadályozza a forgalmat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: 51-es úti baleset helyszíni fotó – Forrás: G.K.