A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatal férfival szemben, aki a 2020. októberének egyik éjjelén Szeged belvárosában bántalmazott súlyosan egy járókelőt.

Hangoskodtak

A vádirat szerint a korábban küzdősportot versenyszerűen űző vádlott és három ismerőse alkoholt fogyasztva szórakoztak a városban, majd 23 órakor az egyik belvárosi utcán egymást lökdösve hangoskodtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az áldozat megpróbálta őket kikerülni

A járdán hazafelé tartó későbbi áldozat megpróbálta kikerülni a társaságot, azonban épphogy elhaladt mellettük, az elkövető utána nyúlt, megütögette a hátát, majd a felé visszaforduló férfitól cigarettát kért.

Cigit kértek tőle, de nem volt

A sértettnél nem volt cigaretta, amit közölt a férfival, aki erre fenyegetően közel lépett hozzá, majd hirtelen ököllel az állán úgy megütötte a férfit, hogy eszméletét vesztette és összeesett, számolt be róla az ügyészség.

Többször fejen rúgta

A férfit a barátai próbálták visszafogni, illetve a sértettől elhúzni, azonban ő ennek ellenére többször a fején újra megütötte, valamint megrúgta a földön fekvő, és eszméletlensége miatt védekezni képtelen sértettet, akit ezután magára hagyott. A sértettnek később más járókelők siettek a segítségére.

Ez is érdekelhet:

Súlyos sérüléseket szenvedett

Az áldozat az eset következtében súlyos sérüléseket szenvedett el, és csak a véletlennek köszönhetően nem alakult ki nála életveszélyes sérülés.

Vádat emeltek

A főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérete miatt emelt vádat. A férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: