A tiszabecsi határátkelőhelyen fogták el az Interpol által körözött orosz férfit.

Orosz állampolgár

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 35 éves orosz állampolgárságú férfi 2022. március 26-án 0 óra 43 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halált okozó testi sértés

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen az orosz hátóság az Interpol rendszerben halált okozó testi sértés és emberölés bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Őrizetbe vették

A rendőrök a körözött férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Bilincsben:

Alapos ellenőrzés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei határátkelőhelyekre továbbra is folyamatosan érkeznek az Ukrajnában zajló háború elől menekülők. A rendőrök a gördülékeny és folyamatos beléptetés mellet, kiemelt figyelmet fordítanak a Magyarország területére érkező személyek alapos ellenőrzésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A tiszabecsi határnál kapták el

Kiemelt kép: police.hu