A tiszabecsi határátkelőhelyen fogták el az Interpol által körözött orosz férfit.

Orosz állampolgár

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 35 éves orosz állampolgárságú férfi 2022. március 26-án 0 óra 43 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halált okozó testi sértés

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen az orosz hátóság az Interpol rendszerben halált okozó testi sértés és emberölés bűncselekmények elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Őrizetbe vették

A rendőrök a körözött férfit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Bilincsben:

Alapos ellenőrzés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei határátkelőhelyekre továbbra is folyamatosan érkeznek az Ukrajnában zajló háború elől menekülők. A rendőrök a gördülékeny és folyamatos beléptetés mellet, kiemelt figyelmet fordítanak a Magyarország területére érkező személyek alapos ellenőrzésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A tiszabecsi határnál kapták el

Kiemelt kép: police.hu