Újabb dílereket fogtak el a Szabolcs megyei rendőrök. A 30 éves nő lakóhelyén árusította a bódító hatású szert.

Pszichoaktív anyaggal való visszaélés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. B. ibrányi lakos ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lakóhelyén fogták el a 30 éves nőt

A nyomozók 2022. március 24-én összehangolt akció keretén belül a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársaival közösen lakóhelyén fogták el a 30 éves nőt, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Helyszíni fotó:

Rendszeresen árulta

A nyomozás adatai szerint a nő ibrányi otthonában anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árult bódító hatású szert. A rendőrök a lakásban tartott kutatás során 58,7 gramm kristályos szerkezetű, kábítószer gyanúját keltő anyagot, a csomagolásához szükséges eszközöket, valamint készpénzt és ékszereket foglaltak le.

Rengeteg készpénz volt a lakásban:

Őrizetbe vették

A rendőrök a 30 éves nőt a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az ibrányi nyomozók M. B.-t őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels