Meghalt egy öthónapos kislány egy 17. kerületi anyaotthonban, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult nyomozás az édesanya ellen.

Holttestet találtak

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, szombat hajnalban, az egyik 17. kerületi anyaotthonba riasztották a rendőröket, ahol egy öthónapos csecsemő holttestét találták meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szüleivel aludt

A kislány szüleivel aludt egy ágyban. Az éjszaka folyamán azonban lemászhatott az ágyról és beleesett egy felmosóvödörbe.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem öntötte ki a vizet

Az RTL Híradónak megszólalt az áldozat édesapja, aki elmondta, hogy felesége este felmosta a szobát, a vizet azonban nem öntötte ki a vödörből, amely az ágy mellett volt. Ebbe fulladt meg a kislány.

Itt a teljes riport:

Három gyermeket neveltek

A pár fél éve költözött be az otthonba, két másik gyermekük is van, őket a tragédia után a nagymama vitte magával.

Hangzavarra ébredtek a lakók

A csatornának megszólalt az otthonban élő egyik lakó. Azt mondta, hogy éjszaka nagy hangzavarra ébredtek, rögtön tudták, hogy baj történt.

Mentőt hívtak

A szülők, amikor észrevették, hogy kislányukkal mi történt, azonnal megpróbálták újraéleszteni. Mentőt hívtak, de az életét már nem a szakemberek sem tudták megmenteni.

Nem haragszik feleségére

Az apa teljesen összetört a tragédia után. Azt mondta, hogy haragszik a feleségére. A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz, az édesanyát azonban nem vették őrizetbe.

Felelőtlen házaspár

2018. január 18-án a páros egy Szegedhez közeli falu hoteljében szállt meg a kislánnyal együtt, ahová magukkal vitték a férfi által beszerzett amfetamint is. Ezt követően, délután 5 körül a felnőttek figyelmetlenségből olyan helyen hagyták a por állagú amfetamint, ahol a kisbaba elérte, így a drog a csecsemő szájába, majd a szervezetébe került.

Belefulladt a drogba

A vádirat szerint az öt hónapos kislány halála valamivel éjfélt megelőzően állt be a kábítószer okozta légzési elégtelenség és az azzal összefüggő egyéb okok miatt.

Meghalt a gyerek

A gyermeket az ágyon lévő nagyméretű párnák közé fektették, ahol a kábítószer hatása alatt álló gyermeknek lehetősége volt az ágyneműbe történő befordulásra, így a fulladás és a kábítószer okozta mérgezés következtében a gyermek még aznap éjjel a helyszínen az életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A tragédia helyszíne – Forrás: RTL Klub