A Szent Pantaleon Kórház egyik főorvosa csütörtök reggel nem ért be a munkahelyére. A kórházparancsnok rosszat sejtett, ezért haladéktalanul a keresésére intézkedett.

Nem ment be dolgozni

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház oltásra kijelölt főorvosa 2021. április 15-én reggel nem érkezett be munkahelyére. Ezt jelezte az orvos-igazgató a kórházparancsnoknak, aki tudta, hogy késedelem nélkül kell intézkedni az üggyel kapcsolatban.   A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A telefont sem vette fel

Mivel az orvos magáról nem adott életjelet, telefonját nem vette fel, megkezdték felkutatását, írja a police.hu.

A lakásához mentek

A kórházparancsnok a rendőrkapitányság állományával együtt a férfi dunaújvárosi lakásához ment, ahol azonban senki nem nyitott ajtót.

Ezek is érdekelhetnek:

Segítségre szorult

Az árulkodó jelekből arra következtettek, hogy otthon van az orvos, és feltehetően segítségre szorul.

Feltörték az ingatlant

Egyéb lehetőség nem lévén úgy döntöttek, hogy feltörik az ingatlan ajtaját. A lakásba bejutva megtalálták a rosszullét miatt életveszélyes állapotba került férfit.

Mentőápoló is volt a helyszínen

Az elsősegélynyújtást a házban élő mentőápoló segítségével kezdték meg. EZ IS ÉRDEKELHET: Megvan az ítélet: ez vár most Koncz Ferenc fideszes képviselő balesetének okozójára

Kórházba szállították

A helyszínre érkezett mentők további ellátásra kórházba szállították a főorvost.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels