Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett az a 77 éves férfi, akit csütörtök délután rabolt ki egy 33 éves nő Budapesten, a 9. kerületben.

Egy bankban találkoztak

D. Katalin még április 13-án találkozott egy bankban és elegyedett szóba az idős férfival, majd felajánlotta neki, hogy megveszi tőle a régi, forgalomból kivont bankjegyeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A Corvin-negyedben történt az eset

A police.hu híradása szerint ezt követően a közeli villamosmegállóban, a Corvin-negyedben D. Katalin át is vette az 1000 forintot, ám közben látta, hogy az idős férfinál ennél több pénz van, így kivett a zsebéből 10000 forintot, illetve egy bankkártyát.

Dulakodni kezdtek

A férfi ekkor kiabálni kezdett és megpróbálta visszatartani a nőt, aki ellökte őt.

8 napon túl gyógyuló sérülések

A férfi az esés következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Térfigyelő kamera rögzítette

A Police azt írja, hogy az esetet térfigyelő kamera rögzítette, amin jól látható, minimum tíz gyalogos sétált el mellettük és egy autós is szemtanúja volt a történteknek. Az azonban a felvételen nem látszik, hogy bárki is közbeavatkozott volna.

Lakásán fogták el a nőt

A rendőrök a bejelentést követően elkezdték a nő felkutatását, a lefoglalt kamerafelvételek alapján pedig az egyik 8. kerületi megbízott felismerte a nőt, akit aztán másnap a lakásán el is fogtak.

A kamerafelvétel:

Nem ismerte be a tettét

A nőt rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és indítványozták letartóztatását. A 24.hu a rendőrségtől úgy tudja: a rablással gyanúsított nő nem ismerte be a bűnösségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Térfigyelő kamera videó részlet