Meghalt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomirányító jelzőőre, mert elütötte egy kisteherautó Berzence közelében pénteken – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A férfi a helyszínen meghalt

Az írták: a baleset a 681-as úton, eddig tisztázatlan körülmények között történt, az 54 éves nagykorpádi férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Police

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Munkatársai gyászolják

„Munkatársunkat gyászoljuk: Szörnyű tragédia történt társaságunk nagyatádi mérnökségén. A szakembereink a 681-es főút külterületi szakaszán végeztek félpályás korlátozás mellett aszfaltozási munkákat, amikor az egyik jelzőőrként dolgozó kollégánkat egy autós halálra gázolta. Társaságunk saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megad családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben.

Itt a teljes poszt:

18 éve dolgozott a nagyatádi mérnökségen

„Valamennyi dolgozónk nevében ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. Munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, közel 18 éve dolgozott a nagyatádi mérnökségünkön. Kiváló kolléga és elismert szakembere volt a somogyi csapatunknak. Nyugodjék békében! Emléke szívünkben tovább él!” – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. posztjában.

A baleset helyszíne:

Fotó: Police

Januárban egy útkarbantartó munkást gázoltak el

A KékVillogó is megírta, hogy egy 75 éves férfi a megengedett sebességet túllépve ütött el egy útkarbantartó munkást, aki a helyszínen életét vesztette. 

Útkarbantartó munkást ütött el

Az ügyészségi vádirat szerint a 75 éves férfi 2019 áprilisában, a délutáni órákban közlekedett a felújítás alatt álló M15-ös autóúton. Ugyanakkor a felújítási munkálatok miatt 30 km/h sebességkorlátozás volt érvényben, de a sofőr 86-91 km/h sebességgel haladt az úton.

Későn vette észre az útkarbantartót

Az idős sofőr a gyors sebessége és figyelmetlensége miatt későn vette észre az úttesten épp munkát végző 66 éves útkarbantartót, akit a fékezés ellenére 76-81 km/h sebességgel frontálisan elütött.

Helyszínen életét vesztette

Az ügyészségi vádirat megállapítja, hogy a 66 éves munkás olyan durva sérüléseket szenvedett el az ütközés során, hogy a helyszínen meghalt, a kiérkező mentőegységek már nem tudhattak rajta segíteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.