Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a 10. kerületi rendőrkapitányság két budapesti férfit. Az idősebb, pincében lakó, 34 éves férfi az ingatlan tulajdonosától, a 32. éves Gy. Bélától kapta a drogot, hogy adagonként árulja.

Pincében lakott

A BudaPestkörnyéke.hu híroldal szerint a kőbányai rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást két fővárosi férfival szemben. Az elkövetők megegyeztek egymással, hogy a 34 éves Sz. Miklós István eladja a 32. éves Gy. Béla kábítószerét, és ő ezért cserébe a kőbányai lakásának pincéjében lakhat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

10. kerületben árulta a drogot

Igazoltatták

A kőbányai rendőrök lakossági bejelentés alapján igazoltatták a kőbányai társasház pincéjében élő férfit május 2-án. A pincében 50 gramm marihuánát, mérleget, több mobiltelefont és pénzt foglaltak le.

Itt élt a férfi

Kőbányai pincelakás – Forrás: Police.hu

Mindent átfésültek

A 34 éves Sz. Miklós István után már könnyű volt eljutni az ingatlan tulajdonosához, a 32. éves Gy. Bélához, akinek a lakását szintén átvizsgálták. A drogterjesztőnél még több készpénzt és mobiltelefont foglaltak le.

Tőle vette

Amint azt a nyomozók kiderítették, a pincében lakó Sz. Miklós István a kábítószert az ingatlan tulajdonosától, Gy. Bélától kapta, hogy adagonként árulja. A dílerkedésért cserébe a pincéjében lakhatott.

Őrizetbe vették őket

A X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt kihallgatták a férfiakat gyanúsítottként. Ezt követően mindkettejüket őrizetbe vették.

Ez is érdekelhet

Gy. Bélát letartóztatták

A 34 éves Sz. Miklós István az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet, de a pince tulajdonosát, Gy. Bélát letartóztatta a bíróság.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lefoglalt marihuána – Forrás: Police.hu