Bevonták a jogosítványát, de a férfi mindenáron vissza akarta azt szerezni magának, ezért az interneten kezdett fenyegetőzésbe. A dühös férfi egy kormányablak eljáró ügyintézőjét fenyegette meg a közösségi oldalon.

Bevonták a jogsiját

A fenyegetéssel vádolt mórahalmi férfi jogosítványát 2021. február 28-ig járművezetéstől való eltiltás miatt bevonták. A sofőr kivárta ezt az időszakot, majd március 1-jén megjelent a helyi kormányablaknál, hogy az igazolványát visszakérje – írja a Delmagyar.hu.

Mórahalmi férfinak kellett a jogsija

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem kapta vissza

Miután a férfi bement a kormányablakba, rögtön oda is lépett egy ügyintézőhöz, hogy lebonyolítsák a jogosítvány visszaszerzését. Ugyanakkor az eljáró ügyintéző rossz híreket közölt vele, mivel azt vette észre, hogy az okmány még mindig a rendőrségen található. Ezt meg is mondta a férfinak, aki erre feltüzelte magát, és csak nagyon nehezen akart távozni a hivatalból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Létrehozott egy álprofilt

Távozását követően a férfi álnéven létrehozott egy profilt az egyik közösségi oldalon, viszont ehhez saját fényképeket is megadott. Ezt követően egy fenyegető üzenetet tett közzé a portálon. EZ IS ÉRDEKELHET: Három óra alatt három rablás: az elkövetők fenyegetéssel akartak pénzhez jutni – videó

Megfenyegette az ügyintézőt

Az internetes oldalon közzétett üzenetében a jogosítványával kapcsolatos visszaszerzést fogalmazta meg, és felszólította az ügyintézőt, hogy ha nem szerzi neki vissza a jogosítványát, akkor „meg kell szurkálnia valakit”.

Terrorcselekmény a bűntett

A folyamatban lévő eljárást terrorcselekmény bűntett miatt vizsgálják, a főügyészség pedig indítványozta a férfi egy hónapra történő letartóztatását a szökés-elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt. EZT SE HAGYD KI: Megvan az ítélet: ennyit kapott a sikkasztással és csalással vádolt baranyai polgármester

Másik ügye is van

A főügyészség azért indítványozta a fenyegető férfi letartóztatását, mert vele szemben hasonló, személy elleni erőszakos bűncselekmények miatt már folyik ellene két eljárás is. Előzetes letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája dönt majd pénteken, azaz a mai napon tartandó ülésen. DÖBBENET: 14 éves börtönbüntetése után fuvarozónak állt a fegyveres bankrabló: emiatt kell újra bíróság elé állnia

Korábban két fiatal fenyegetőzött

Amint arról a Kékvillogó.hu hírportál is beszámolt, egy 15 éves fiatalkorú és egy 20 éves férfi ellen azért emeltek vádat, mert fenyegetéssel vették el egy fiú telefonját. A kazincbarcikai fenyegetőzésnek azonban jó vége lett, mivel az áldozatnak sikerült átvernie a támadóit.

Megvezette őket

A fiú azt mondta a fenyegetőző fiataloknak, hogy odaadja nekik egy másik telefonját is, viszont ahhoz el kell kísérniük őt a lakásához. A támadók vele mentek, azonban amikor odaértek, a fiú kivette a támadója kezéből a telefonját, és beszaladt a házba, ahol azonnal szólt is az apjának. Az apa segítségével végül az ügyből büntetőeljárás lett, az ügyészség pedig a fiatalkorúval szemben javítóintézeti nevelést, míg a felnőtt korúval szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke