Péntek este Nógrád vármegyébe mentek ki a rendőrök egy erdőtarcsai családi házhoz. A szomszédoknak nézeteltérése támadt egymással, a vita pedig elfajult. Az egyik férfi a szomszédja gyermekét fenyegette meg.

Tegnap este történt

Péntek este a rendőrjárőröknek kellett kimennie egy Nógrád vármegyei településre. Erdőtarcsán egy háznál fajult el súlyosan egy vita. Az egyik férfi azzal fenyegette a szomszédja gyermekét, hogy kioltja az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrökre lőtt

A fenyegetőző férfi rálőtt a kiérkező rendőrökre. Az egyik egyenruhást el is találta a lövedék, méghozzá a felsőtestén. Szerencsére csak könnyebben sérült meg a járőr.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A fegyveres bezárkózott

Az esetet követően a saját lakásában rejtőzött el a hatóság emberei elől a fegyveres férfi. Nem úszta azonban meg tettét következmények nélkül. A TEK munkatársai elfogták.

Nem sok jóra számíthat

Kiderült, hogy egy 66 éves férfi volt az, aki a rendőrökre lőtt. Tette kapcsán minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást. Hogy mi lesz a sorsa, az csak később fog eldőlni.

Ezek is érdekelhetnek!

Szegeden is a rendőrökre támadtak

Október végén egy szegedi férfi vitába keveredett volt házastársával. Ezt követően a lakásban két liter benzint locsolt szét, majd azzal fenyegetőzött, hogy meggyújtja. A házban a két személyen kívül még volt egy illető, valamint a másik lakásban két további személy. Értesítették a rendőrséget, majd az épületet a szúnyogháló kivágását követően el is hagyták.

Több rendőr is kiment a helyszínre

Két járőrpáros sietett a helyszínre. A férfi azonban megtagadta az intézkedést, majd a gyúlékony anyag maradékát a tőle három méterre lévő rendőrök felé locsolta. Kezében közben egy öngyújtót csattogtatott, és azzal fenyegette a rendőröket, hogy ha közelebb mennek hozzá, akkor meg fognak halni vele együtt.

Egy gázpalack csapját is megnyitotta

A fenyegetőző egy PB gázpalack nyitócsapjára tette a kezét. Amint közelebb akartak hozzá lépni az egyenruhások, a férfi kinyitotta a palackot. A gázégőfejből fél percig engedte ki a palack tartalmát.

Erősítést kértek a zsaruk

A rendőrök jobbnak látták, ha erősítést kérnek. Kihasználták, amikor az elkövető telefonált és elterelődött a figyelme. Ekkor közelebb léptek hozzá és meg tudták bilincselni.

Nem először gyűlt meg a baja a férfinak a törvénnyel

A férfit kihallgatták felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közveszély okozására irányuló előkészület bűntette miatt. Kiderült, hogy a volt feleségét korábban zaklatta és bántalmazta, könnyű testi sértést követett el vele szemben. Éppen ezért szabadságvesztésre ítélték, amit akkor próbaidőre felfüggesztettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu