Valaki a járdán állt meg a Károly körúton egy fehér Porschével. Ez kiverte a biztosítékot a Belváros ellenzéki polgármesterjelöltje előtt. A fotókat megnézheted cikkünk végén.

Ott parkoltak a Porschéval, ahol nem lett volna szabad

Az ellenzéki polgármesterjelölt, Kovács Alex Gábor egy szabálytalanul parkoló autóról tett közzé egy posztot a napokban. A kocsi a károly Körút 14-16. előtt a járda jelentős részét elfoglalta. Három képet is megosztott, és egy rövid kommentárt is fűzött a fotókhoz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon kiakadt a politikus

“A Belvárosi Tahóparkolási Díj babérkoszorús győztese: a képen látható fehér Porsche, amely szerda este nemes egyszerűséggel leparkolt a Károly körút 14-16. elé, a járdára – és még percekkel ezelőtt is ott állt” – írta Kovács Alex Gábor.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kérdéseket is megfogalmazott

A politikus felvetette, hogy biztosan a kerékbilincs-e a megoldás ilyen esetekben. Kérdésként fogalmazta meg, hogy nem volna-e egyszerűbb elvontatni a szabálytalanul parkoló gépkocsit?

Nem csak a Facebookon posztolt

Akadt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy nem elég az ilyesmit a Facebookra kiposztolni. Kovács Alex Gábor gyorsan le is szögezte válaszként, hogy a szabálytalan parkolást jelezte az illetékeseknek. A rendőrkapitányság és a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) tudtára adta az esetet.

Vannak, akik szerint ennél nagyobb problémák is vannak Budapesten

A kommentelők közül többen azon véleményüknek adtak hangot, hogy ez egy apró probléma a többi, fővárossal kapcsolatos gond közül. Volt, aki megjegyezte, hogy Budapest bicikliúttal van tele parkoló helyett, így nem is nagyon lehet másra számítani. Más felvetette, hogy elképzelhető, hogy technikai probléma miatt álltak fel a járdára a Porschéval.

Mostanában Kern Andrásnak voltak hasonló ügyei

A 75 éves színész több alkalommal is szabálytalanul, a járdán állt meg egy Budai pékség közelében. Az egyik ilyen esetet követően Őrsi Gergely, a 2. kerület polgármestere is megszólalt. Akkor azt mondta, nem fognak parkolóhelyet építeni a pékség elé, a hasonló szabályszegéseket pedig fizikai akadállyal fogják megelőzni.

Ezek is érdekelhetnek!

Intézkedett a rendőrség is

Kern András rövid időn belül kétszer is elkövette ugyanazt a szabálytalanságot a pékség közelében. A rendőrség szabálysértési eljárást indított. Még a péksébe is ellátogattak a zsaruk, hogy a színész parkolási szokásai felől érdeklődjenek.

Ezt kéri Kern András az emberektől

A színész kifejtette, hogy sosem szerette azokat, akik feljelentik az embereket. Újból megígérte, hogy nem fog ilyesmit elkövetni. Egyúttal megkérte az embereket, hogy ne fotózzák le azt, ha tilosban parkoló autókat látnak, és ne jelentsék fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Károly körúton történt szabálytalan parkolásról készült fotók

Kiemelt kép: A szabálytalanul parkoló Porsche – Forrás: Kovács Alex Gábor Facebook oldala