A Fehérvári úton megdöbbentő képsorok kerültek rögzítésre egy autóból. A videón az látható, hogy egy másik gépkocsi sofőrje a síneken közlekedik. A felvételt megnézheted cikkünk végén.

Ott ment az autós, ahol nem volna szabad

Budapesten a Fehérvári út mellett a villamossíneken haladt tartósan egy autós. Az esetet egy szemtanú fel is vette. Elmondása szerint nem ment lassan a gépkocsi, nagyjából 30-40 km/h-s sebességgel közlekedhetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy környéken lakó beszámolt róla, mi történt

Az esetet látta a BpiAutósok egyik olvasója is. Elmondása szerint kedden este nyolc óra környékén különös zajt hallott a lakásában. A Fehérvári úton lakik, így a villamost rendszeresen hallják, ám ezúttal furcsa volt a zaj.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem a szerviz villamos volt a zaj forrása

A lap olvasója először arra gyanakodott, hogy a szokatlan hanghatások a szervizvillamoshoz köthetők. Az ablakhoz rohant a gyermekével, hogy megmutassa neki. Kiderült azonban, hogy nem erről van szó, hanem valami egészen másról.

Egy autó haladt a síneken

Az olvasó elmondta, hogy egy gépkocsit látott a síneken közlekedni. Miközben legalább 30 km/h-val haladt, szikrákat is hányt.

Elég hosszasan közlekedett az autós a síneken

A jármű a Kondorosi úton hajtott a sínekre. Ez már sokakkal előfordult, ám ilyenkor a sofőrök amint észlelik, hogy hibáztak, vissza szoktak tolatni. E jármű vezetője azonban nem így tett, e helyett 300 métert megtett.

Végül visszatért az útra

Az autós az Albertfalva utcánál balra indexelt, majd lekanyarodott a sínekről. Nem akadt fenn, így nem is kellett hozzá autómentőt hívni. Az persze erősen kérdéses, hogy megúszta-e az autó alváza sérülés nélkül a dolgot.

Ezek is érdekelhetnek!

Sokba kerülhet a mutatvány

A történteket követően nem csak az autó alja sérülhetett. Könnyen elképzelhető, hogy defektet is kapott a kocsi. Mivel a felvétel nem elég éles, így ezt nehéz megállapítani.

A Facebookon terjedt a videó

Az esetről készült felvételt eredetileg egy helyi Facebook csoportban oszották meg. Végül a videó készítője elküldte azt a BpiAutósok számára, akik a YouTube csatornájukon is elérhetővé tették. A történtekről viszont nem a videó készítője, hanem a lap egyik olvasója számolt be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az esetről készült videó

Kiemelt kép:A villamossíneken haladó autós – Forrás: BpiAutósok