A berettyóújfalui rendőrök mostanra fejezték be annak a tavaly decemberben történt balesetnek a nyomozását, amelyben egy ittas sofőr az autójával elpusztított egy villanyoszlopot, majd fogta magát, és hazasétált. Az egyenruhások elszámoltatták az autót vezető férfit, aki a vallomásában azt állította, hogy egyszerűen csak autókázni akart egy kicsit.

Villanyoszlopnak ütközött

A rendőrségre tavaly december 19-én, reggel érkezett bejelentés, miszerint Hajdúbagosnál, a Dankó Pista utcában egy autó nekirongyolt egy villanyoszlopnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiértek a rendőrök

A helyszínre érkező rendőrök azonnal megkezdték a vizsgálódást és a helyszínelést, azonban a munkájukat nagyban nehezítette, hogy a sofőrt nem találták sehol. Ő ugyanis hátrahagyta az összetört autóját és a kitört villanyoszlopot.

Becsengettek hozzá

A rendőrök ezután gyors adatgyűjtésbe kezdtek, és nem sokkal később már egy helyi ingatlannál csengettek. Megkezdték a sofőr elszámoltatását, akit fel is kérdeztek, de a 37 éves férfi csak a sokadik kérdésükre vallotta be, hogy ő vezette az autót.

Kidöntötte a villanyoszlopot

Megszondáztatták

A vele szemben eljáró rendőrök meg is szondáztatták a férfit, a teszter pedig pozitív értéket mutatott. Emiatt a sofőrt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Beismerte tettét

A nyomozók járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 37 éves férfit, aki ennek során beismerő vallomást tett. Elmondta a rendőröknek, hogy csak kocsikázgatni akart egy kicsit, különösebb úti célja nem volt.

Ez is érdekelhet

Ügyészség dönthet róla

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, az eljárási cselekményeket elvégezték, majd a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hajdúbagosi baleset – Forrás: Police.hu