Befejezték a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai annak a közúti balesetnek a vizsgálatát, amelyben egy nyíregyházi lakos súlyos balesetet okozott a 3502-es úton, Hajdúböszörmény közelében. A szerencsétlenség azért következett be, mert a nyíregyházi sofőr túlterhelte az utánfutóját, ami miatt kilyukadt a kereke.

Járműszerelvénnyel közlekedett

A nyomozás adatai szerint a nyíregyházi férfi egy járműszerelvénnyel közlekedett a 3502-es úton tavaly augusztus 31-én, 9 óra 30 perc tájékán. A sofőr Hajdúböszörmény felől Hajdúvid irányába haladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Hajdúböszörménynél balesetezett

Nekiütközött egy autónak

A sofőr Hajdúvid felé hajtott, amikor az autója meghibásodott, és nekiütközött a vele szemben közlekedő kocsinak. A balesetben a nyíregyházi lakos és a vétlen sofőr autójában ketten súlyosan megsérültek, míg egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Alig maradt valami az autóból

Defektet kapott

A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő is vizsgálta az ügyet, és megállapította, hogy az autóhoz kapcsolt utánfutó jobb kereke túlterhelés miatt defektet kapott, a jármű pedig ezért tért át a szemközti forgalmi sávba.

Elismerte, hibázott

Az eljárás során az 54 éves férfi a gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

Ennyi maradt a másik járműből

Ez is érdekelhet

Vádat emelhetnek

Miután a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya befejezte a szükséges nyomozási cselekményeket, a rendőrök átadták az iratokat az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hajdúböszörményi baleset – Forrás: Police.hu