Hosszan küzdöttek a sérült nő életéért, de nem sikerült megmenteni. Támadóját, egy férfit bilincsben vittek el a helyszínről.

Leszúrták

Megkéseltek egy nőt Budapest 14. kerületében, Zuglóban, a Füredi parkban – írja a Bors.

Itt történt a támadás

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többször szúrt

A lap szerint a támadó egy késsel esett neki a nőnek, akit többször is megszúrt az egyik panelház előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem sikerült megmenteni

A hatóságok nagy erőkkel, azonnal kivonultak a helyszínre, és próbáltak segíteni a nőnek, de az áldozat olyan durva sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett rajta segíteni. A nő belehalt a sérüléseibe.

Elegáns öltözetben volt a támadó

A kegyetlenség után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve. Azt még pontosan nem tudni, hogy mi történt, ugyanis a rendőrség hivatalosan még nem számolt be a gyilkosságról.

Nógrád megyében egy holttestet találtak

A rendőrség szerint szombat 10 óra 16 perckor érkezett bejelentés, miszerint Salgótarján külterületén egy nő holttestét találták meg egy családi házban.

Vizsgálják az ügyet

Az eset kapcsán azonnal megkezdték a rendőrök a nyomozást. Adatgyűjtésbe kezdtek, és elkezdték felkutatni a tanúkat.

Büntetőeljárást indítottak

Azt még pontosan nem tudni, hogy mi okozhatta a nő halálát, de a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

Egy férfit előállítottak

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint a bűncselekménnyel összefüggésben egy férfi előállítása folyamatban van.

Frissítés

A rendőrség gyanúja szerint a Füredi utcai lakótelepen egy 37 éves férfi több késszúrással ölte meg a feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: Police.hu