Holtan találtak egy nőt Salgótarjánban szombaton, az ügyben halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe egy 62 éves férfit – közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mindeközben Borsod megyében a vita hevében késsel ment neki ismerősének egy férfi.

Női holttestet találtak

Király-Kollár Ramóna közleményében azt írta: a haláleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A rendőrségre szombaton 10 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nő holttestét találták meg Salgótarján külterületén egy családi házban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Őrizetbe vettek egy férfit

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, ennek eredményeként állították elő a férfit, akit halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, és őrizetbe vettek, írja az MTI.

Borsodban késsel támadt ismerősére egy férfi

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki egy késsel rátámadt egy ismerősére Tarcalon. Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 32 éves tarcali lakossal szemben, írja a police.hu.

Összeszólalkoztak

A gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze közös italozás során 2021. április 23-án 18 óra előtt egy tarcali családi házban. Az elkövető egy késsel megvágta, és megszúrta vitapartnerét, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

Videó az elfogásról:

Gyanúsítottként hallgatták ki

A nyomozók a bejelentést követően a férfit előállították, és később gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Tegnap Zuglóban szurkáltak össze egy nőt

Mint ahogyan arról a KékVillogó.hu is beszámolt összeszurkáltak egy nőt Zuglóban, akinek az életéért hosszasan küzdöttek a mentősök, ám már nem lehetett megmenteni.

Nem sikerült megmenteni

A hatóságok nagy erőkkel, azonnal kivonultak a helyszínre, és próbáltak segíteni a nőnek, de az áldozat olyan durva sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett rajta segíteni. A nő belehalt a sérüléseibe.

Elegáns öltözetben volt a támadó

A kegyetlenség után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve. A 37 éves férfi a gyanú szerint több késszúrással ölte meg a feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A Borsod megyei elfogás – Forrás: Police.hu videó részlet