A rendőrök hétfőn este holtan találtak rá a házaspára. Az orvosszakértő bevonásával tudták megállapítani, mi történhetett.

Egy zalai házaspárról van szó

Január 9-én este a Zala vármegyében lévő Kistolmácsiban borzalmas dolgok történtek. A rendőrök két holttestre bukkantak egy házaspár otthonában. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férj követhette el a szörnytettet

A 47 éves nő halálát idegenkezűség okozta. A férje olthatta ki az életét a szakértők elsődleges vizsgálatai alapján. Az 53 éves férfi ezt követően eldobta magától az életét. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, már egyik személyen sem lehetett segíteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez történik most

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja ki az esetet. Több részletet nem közöltek egyelőre a rendőrök.

Ezek is érdekelhetnek!

Ősiben is családi tragédia történt

Tavaly év végén a Veszprém vármegyei Ősiben történt borzalmas tragédia. Egy 81 éves férfi előbb a feleségét lőtte le, majd önmaga ellen fordította a fegyvert. Az idős férfi tette előtt felhívta fiát, és közölte vele, mit fog tenni.

Közös döntés lehetett

Ahogyan arról beszámoltunk, vélhetően a pár közös döntése volt, hogy véget vetnek életüknek. Azért döntöttek így, mert már nem akartak senkinek a terhére lenni. Pista bácsit ezért nem ítélték el a helyiek.

A felesége ápolásra szorult

A férfi nem akarta az ünnepek után visszavinni az otthonban ápolt társát, aki mások segítségére szorult. Korábban agyvérzést kapott az asszony, akit rehabilitációs intézményben helyeztek el. Az egyik szomszéd szerint lemondtak az orvosok Marika néniről, mivel nem volt remény arra, hogy javulás fog bekövetkezni az állapotában.

Az elkeseredés miatt dönthettek így

A helyiek azt mondták, korábban mind a ketten Ajkán dolgoztak a kohóban. Ott ismerketdtek meg, majd nyugdíjba mentek. A férfi nagyon szomorú volt a miatt, hogy a felesége ilyen állapotba került.

A nő már nem akart visszamenni az otthonba

Az asszony karácsonyra hazament, ám már nem szeretett volna visszamenni az otthonba. Végül úgy döntöttek, hogy elég volt a szenvedésből. A férfi felhívta a fiát és elmondta, mit és miért tett. Fél órán belül ott voltak a gyerekek, de már nem lehetett rajtuk segíteni. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív