Kihallgatták a rendőrök azt a nőt, aki a tehetségkutató televíziós műsor 2021-es szériájában tett szert hírnévre.

Néhány napja történt

Január 7-én jelent meg egy felvétel a legnagyobb videómegosztó portálon, amelyben egy nő raktétatámadással fenyegette meg a parlamentet. Erre másnap felfigyelt egy férfi, aki szólt a rendőröknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beazonosították a rendőrök

A 18. Kerületi Rendőrkapitányságon történt a feljelentés. Közveszéllyel fenyegetésnek minősítették az esetet a zsaruk, és nyomozni kezdtek. Hamar rájöttek, ki töltötte fel a videót, ám a bejelentett lakcímén nem találták, sem ott, ahol feltételezték, hogy tartózkodhat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Telefonon beszéltek vele

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy külföldön tartózkodik. Kiderült, hogy nem mondott igazat, hiszen még aznap elfogták a Nyugati pályaudvaron. Elfogásakor éppen élő videót készített.

Ezt mondta a rendőröknek

A 41 éves K. Mercédeszt a 18. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án ki is hallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el. Azzal védekezett, hogy a videókat szórakoztató jelleggel készíti.

Bajba került

Nem csak a videó miatt vonták kérdőre K. Mercédeszt. A nőnél ugyanis a zsaruk találtak néhány gramm kábítószergyanús anyagot is. Ennek kapcsán eljárás indult ellene.

Róla van szó

A Blikk kiderítette, hogy az X-Faktor 2021-es évadának egyik szereplőjéről van szó. Komoly rajongótáborra tett szert, élete meglehetősen összetett. Állítása szerint Bécsben dolgozik, komplikáltak a kapcsolatai.

Még fent van az a videó, amikor megszólítják a rendőrök

Éppen élő videóban mesélt élete bonyodalmairól a nő, amikor a videó végén megjelennek a rendőrök. Amikor a zsaruk körbevették, rögtön igyekezett leállítani a felvételt. Ez néhány másodperc után sikerült is.

A videó

Innen lehet ismerős

A 2021-es X-Faktorban K. Mercédesz Az Éjjel soha nem érhet véget című számra adott elő egy produkciót. A mentorok, Puskás Peti és Gáspár Laci a közönséggel együtt a színpadra mentek, és együtt táncoltak Mercédesszel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az erről készült videó

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív