Megölte 68 éves édesanyját és annak élettársát a 40 éves férfi a 18. kerületben. A férfi saját magát jelentette fel, megszállták a rendőrök a környéket.

Megölte a saját anyját

Egy férfi bejelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjáb ma, október 26-án 17 óra 30 perckor, hogy hajnalban megölte az édesanyját és annak élettársát.

A rendőrök megtalálták a holttesteket

A rendőrök a 18. kerületi lakásban megtalálták a két holttestet; a 68 éves nő és a 64 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

Elfogták az elkövetőt

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 40 éves P. Sándort a helyszínen elfogták a rendőrök, elszámoltatása folyamatban van.

Életfogytiglan

Ha a 40 éves férfit bíróság elé állítják és elítélik, akár 15 évet is kaphat, ha előre megfontolt szándékkel végzett az édesanyjával és annak élettársával, akkor életfogytiglantra számíthat.

Családi vita

A krimiminál-történelemben a hasonló bűncselekményeket általában valamilyen családi vita, konfliktus előzi meg, ebből lesz a bűncselekmény.

Anyagi természetű konfliktus

Ebben az esetben is hasonló történhetett. Vélhetően a 40 éves férfi valamiben nagyon nem értett egyet édesanyjával és annak élettársával. A legtöbb gyilkosságba torkolló eset anyagi természetű konfliktusra vezethető vissza.

Vadállati módon gyilkolt

Ma írtuk meg, hogy halálra rúgdosta az egyik közeli jóbarátját egy fiatal balassagyarmati férfi. A gyilkos nem elég, hogy vadállati módon gyilkolt, de az egészet még le is videózta.

Nádasba vonszolták

Tegnapelőtt írtuk, hogy kis híján a saját ismerősei gyilkoltak meg egy férfi Csongrád-Csanád megyében: miután szilánkosra tört combbal mozgásképtelenné tették, egy elhagyatott nádasba vonszolták a fagyban, ahol meg is halt volna, életét csupán a szerencsének köszönheti.

Vascsővel verte az asszonyt

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a 27 éves P. Jánost, aki 2017 októberében vascsővel agyonvert, majd közösült egy 88 éves asszonnyal Zsámbokon – írtuk pénteken. A férfi legkorábban 30 év múlva bocsátható szabadon feltételesen. A bűnjelek eltüntetéséért korábban 1 év 6 hónapra ítélt H. József büntetését pénzbüntetésre enyhítették.

Kiemelt kép: a rendőrség helyszíni felvétele