Halálra rúgdosta az egyik közeli jóbarátját egy fiatal balassagyarmati férfi. A gyilkos nem elég, hogy vadállati módon gyilkolt, de az egészet még le is videózta.

Ismerte egymást a támadó és az áldozat

A két férfi már évekkel korábbról ismerte egymást, ugyanis külföldön együtt dolgoztak, aztán bérlőtársak, később pedig barátok is lettek. A tragédia napján is egy kis baráti bulizásra futottak össze, több helyre is elmentek, aminek a végén a későbbi gyilkos alaposan berúgott.

FRISS!

Ütötték-vágták a haverjai, majd a nádasba húzták megfagyni a Csongrád megyei férfit

Vadállati módon viselkedett a támadó

Mikor hazamentek, már elég bátorra itta magát a balassagyarmati férfi ahhoz, hogy haverjától pénzt kérjen kölcsön, viszont amikor az nem volt erre hajlandó, a férfi minden józan eszét elvesztette, és vadállati módon nekiesett barátjának. Ütötte és rúgta, ahol csak érte, miközben magából kifordulva ordított és fenyegetőzött – írja a Bors.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A barátja az életéért könyörgött

Még az sem hatotta meg, hogy barátja folyamatosan az életéért könyörgött, ellenkezőleg: még a telefonját is elővette, és videózni kezdte a brutális verést, alázást és az egyre embertelenebb bántalmazást. 

Csak reggel vette észre, hogy barátja meghalt

A férfi ezután, mint aki jól végezte dolgát, a haverjával maradt, és csak reggel – mikor már tisztulni kezdett az alkoholgőzös feje – vette észre, hogy a férfi meghalt.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Dusnoki tragédia: részeg sofőr miatt kellett meghalnia a motoros párosnak

Hátborzongató terv

Ekkor hátborzongató tervet eszelt ki: felhívta a mentőket, álnéven bejelentette az esetet, mi több, a diszpécser telefonos utasításai alapján még ő maga kezdte meg az újraélesztést, azonban, ahogy a mentősök a helyszínre értek, összekapta magát, és elmenekült.

A véres ruhákat elrejtette

Először véres ruháit rejtette el, és helyettük újat vett, majd a rendőrségre ment, ahol előadta, hogy barátját ismeretlenek verték össze, ő csak segíteni akart.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Nem adja fel a valódi nyomravezető: továbbra is küzd az igazáért a móri mészárosok lebuktatója

Gyomorforgató videó

A rendőröket azonban nem tudta átverni, később pedig a kínzásról készült, gyomorforgató videót is megtalálták, így a férfi hétfőn bíróság elé áll, ahol aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kell felelnie.

Kiemelt kép: Illusztráció