Tapasztalt motoros párt gázolt halálra egy ámokfutó részeg sofőr Dusnokon: a férfi annyira részeg volt, hogy átsodródott a szembejövő sávban, ahol a szabályosan haladó Évinek és Gábornak rohant. A pár azonnal meghalt.

Azonnal meghaltak

A Dusnokon történt tragédiáról tegnap a KékVillogó is beszámolt, mint megírtuk péntek délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Részeg sofőr okozta a halálukat

Az már nem sokkal a baleset után kiderült, hogy a tragédiában egy házaspár vesztette életét, a Bors információi szerint azonban a halálukat okozó sofőr részegen száguldozott, ugyanis a rendőrségi szonda pozitív értéket mutatott.

Esélyük sem volt

A két motorosnak, az 50 éves Évinek és a 44 éves Gábornak esélyük sem volt, pedig mindketten tapasztalt motorosnak számítottak.

Megszólalt egy ismerős

– Mindig szabályosan mentek, nem szágudoloztak ész nélkül és most egy ilyen felelőtlen, részeg ember miatt elvesztettük őket. Csodás emberek voltak mindketten, még mindig sokkol állapotban vagyunk – nyilatkozta a Borsnak a pár egy ismerőse.

FRISS!

Nem adja fel a valódi nyomravezető: továbbra is küzd az igazáért a móri mészárosok lebuktatója

Nincs vígasz

– Mondanám, hogy remélem, megkapja, amit megérdemel, de Gáborékat az már nem hozza vissza – tette hozzá keserűen.

Már nem először száguldott az autós részegen

Úgy tudni, hogy a férfinek nem ez volt az első ilyen esete, korábban is megtörtént már, hogy átsodródott a szemközti sávba, akkor pedig csak a szerencsén múltott, hogy nem történt hasonló tragédia. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Öten egy ellen: a Rákóczi téri metró aluljáró közelében csaptak össze, a garázda társaság kést is rántott

A férfit őrizetbe vették

A férfit most a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását is.

Kiemelt kép: dusnoki baleset – Forrás: MTI/Donka Ferenc