A gyanú szerint egy férfit megütöttek és késsel meg is sebezték.

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

FRISS!

“Hazavágtam egy nőt” – életfogytig tartó fegyházat kapott a 88 éves idős asszony életét kioltó, majd holttestét meggyalázó férfi

Szóváltásba keveredett az áldozat az 5 fős társasággal

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. október 9-én 22 óra 45 perc körül a VIII. kerületben, a Rákóczi téri metró aluljáró közelében szóváltásba keveredett egy öt fős fiatal társasággal, amely során az egyik fiatal a férfit ököllel többször megütötte, illetve egy késsel a mellkasán és a combján is megsebezte – írja a police.

Elmenekültek

Ezután a fiatal társaság a helyszínről elszaladt és felszálltak a 4-es 6-os villamosra; a férfi könnyű sérüléseit pedig a kiérkező mentők a helyszínen ellátták.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“Hatalmas a fájdalom a szívünkben” – a gyásztól beszélni sem tudnak annak a 16 éves fiúnak a szülei, aki szörnyethalt a kalandparkban, miután rádőlt egy fa

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült:

A rendőrség segítséget kér

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD!

Fekete péntek: motorbalesetben meghalt egy házaspár és egy 49 éves férfi, egy nap alatt 5 motoros ütközött

Kiemelt kép: Police