Egy házaspár halt meg abban a motorbalesetben, amely az 51-es úton történt péntek délután. Egy személyautóval ütközött a két motorkerékpár. Pilisszentkeresztnél is egy 49 éves motoros férfi vesztette életét.

Dusnoknál történt a baleset

Péntek délelőtt egy autó és két motoros ütközött az 51-es főút 140-es kilométerénél, Dusnok közelében. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Egy házaspár halt meg

A vaskúti házaspár két külön motorral haladt, amikor Dusnok és Sükösd között egy személyautó egyszer csak áttért a sávjukba, és az ütközést már nem tudták elkerülni.

EZ IS ÉRDEKELHET! 70-el száguldott bele a pirosba a rendőrautó: meghalt egy őrmester, hárman pedig megsérültek

Először a férj csapódott az autóba

Először a 44 éves férfi által vezetett motorkerékpár csapódott bele a kocsiba, majd az ütközés erejétől keresztbe fordult autóba az 50 éves nő is belehajtott. A balesethez mentőhelikoptert is riasztottak, de már egyiküket sem tudták megmenteni. A helyszínen mindketten életüket vesztették.

Elhunyt egy motoros Pilisszentkeresztnél

Péntek délután, egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd az útról lehaladva szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros.

Pilisszentlászlói baleset – Forrás: police.hu

A 1111. számú úton, Pilisszentkereszt térségében történt baleset következtében a motort vezető 49 éves férfi a mentők újraélesztési kísérletei ellenére a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Szentendrei Rendőrkapitányság megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Makónál is motorosbaleset történt

Péntek délután a 43-as számú főút 26-os kilométerszelvényében, Makó közelében, egy személyautó és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

EZ IS ÉRDEKELHET! A forgalommal szemben ment egy autós az M6-oson, észre sem vette mit csinál, ugorhat a jogsija

Súlyosan megsérült a motoros

Az elsődleges információk alapján a balesetben a motort vezető férfi súlyosan megsérült. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. 

NE HAGYD KI! Meglőtte a rendőr a vadászt: véletlenül húzta meg a ravaszt, az ablakon keresztül érte a férfit a halálos lövés

Komlónál kisodródott egy motoros

Péntek délután szintén motoros és autó ütközött Komló és Zobákpuszta között. A motoros nem vette be jól a kanyart és nekisodródott egy autónak. Óriási szerencséje volt, sérülés nélkül megúszta a balesetet úgy, hogy járműve kettészakadt.

Baleset Komló mellett – Forrás: Facebook/Balesetinfo

Kiemelt kép: dusnoki baleset – Forrás: MTI/Donka Ferenc