Elhunyt egy férfi, akit elgázolt egy vasúti szerelvény szombaton, Székesfehérváron – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Gyalogost gázolt el

Sebestyén Mária elmondta, hogy a Székesfehérvár-Komárom között menetrend szerint közlekedő vonat a Bakony utcai átjárótól száz méterre gázolt el a gyalogost.

A helyszínen meghalt

A 46 éves férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tűzoltók a helyszínen

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentést a megyeszékhely hivatásos tűzoltói végzik.

Több baleset is történt ma – Árokba hajtott és felborult egy gépkocsi Örkény és Tatárszentgyörgy között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szombat este Pest megyében, az Örkény és Tatárszentgyörgy közötti úton. A balesethez Dabasról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik megkezdték a műszaki mentést.

Személyautók ütköztek a 13. kerületi Reitter Ferenc utcában

2020.10.24. 19:41 Összeütközött három személyautó szombat este Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utca és a Tahi utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanítottak két gépkocsit.

Egerlövő és Borsodivánka között traktorba rohant egy autó

2020.10.24. 19:38 Traktor vontatmányának ütközött egy gépkocsi szombat este Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Egerlövő és Borsodivánka közötti úton. A balesethez Mezőkövesdről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.

Árokba borult egy autó az 51-es főúton Dunaharaszti közelében

2020.10.24. 17:42 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó szombat késő délután Pest megyében, az 51-es főút Dunaharaszti és Taksony közötti szakaszán. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.<

Egymásba rohant két autó a Gyula és Újkígyós közötti úton

2020.10.24. 16:49 Összeütközött két személyautó szombat délután Békés megyében, a Gyula és Újkígyós közötti úton, Gyula határában. A balesethez a gyulai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A BalesetInfo Facebook-csoport információja szerint súlyos sérülés nem történt.

TOVÁBBI BALESETI HÍREK ITT!

Kiemelt kép: Illusztráció