Egy személy meghalt két gépjármű ütközésében az 54-es főúton, kisteherautó és személyautó ütközött az M3-ason. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Görbeháza térségében kisteherautó és személyautó ütközött az M3-ason

2020.10.25. 20:29 Összeütközött egy kistehergépkocsi és egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Görbeháza térségében, a 185-ös kilométerszelvénynél. A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.

Jakabszállás és Bócsa között autók ütköztek, egy ember meghalt

2020.10.25. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi az 54-es számú főút 22-es kilométerénél 2020. október 25-én 16 óra 48 perc körül. A baleset következtében többen megsérültek, közülük egy személy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon közlekedők Bócsa felől Bugacpusztaháza fel, míg Jakabszállás felől Orgovány felé, illetve Fülöpjakabon keresztül Kiskunfélegyháza irányába tudnak kerülni

Autók ütköztek Budapest felé az M3-ason

2020.10.25. 15:20 Nem sérült meg senki abban a közlekedési balesetben, amely 2020. október 25-én 14 óra 50 perc körül történt az M3 autópálya Budapest felé vezető oldalán. Gödöllő térségében két személygépkocsi ütközött. A rendőrök az érintett útszakaszon a kapaszkodó sávot lezárták, azt a helyszínelés befejezésével nyitják majd meg a forgalom számára.

Motoros csapódott árokba a 84-es főúton

2020.10.25. 15:17 Az elsődleges információk szerint egy motorkerékpáros letért az úttestről és az árokba csapódott a 84-es számú főút 75-ös kilométerszelvényénél, Zsédeny és Hegyfalu közötti útszakaszán 2020. október 25-én 15 órakor. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 15 óra 10 perctől teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a forgalmat Vasegerszeg belterülete felé terelik.

Fának rohant egy gépkocsi Nagyhegyes térségében

2020.10.25. Megcsúszott, lesodródott az útról és fának ütközött egy Volkswagen kombi a 33-as főúton, Nagyhegyes és a látóképi elágazás között. A sofőr és utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Árokba hajtott egy gépkocsi Szajol és Törökszentmiklós között

2020.10.25. 14:27 Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, Szajol térségében, a Debreceni úton. A balesethez műszaki mentés céljából a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Autók ütköztek Veszprémben is

2020.10.25. 14:04 Összeütközött két személyautó Veszprémben, a Cholnoky Jenő utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a balesetnél egy sávon halad a forgalom.

Árokba borult egy autó az M4-esen, a vecsési elkerülőn

2020.10.25. 13:41 Árokba borult egy személyautó az M4-es autóúton, Vecsés térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek az autóból, majd átadták őt a mentőknek. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A Rendőrség tájékoztatása szerint a közlekedési balesetben két utas súlyos, a sofőr és egy további utas könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Két személyautó karambolozott a pécsi nyugati elkerülőn

2020.10.25. 13:20 Összeütközött két autó Pécsen, a Vásártér utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították az autókat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen. Helyszíni információk alapján hárman könnyebben sérültek.

Törökbálinton autók csapódtak egymásnak

2020.10.25. 13:00 Összeütközött két személyautó Törökbálinton, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították az autókat. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen félpályán halad a forgalom. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a balesetnél.

Oszlopnak rohant egy autó Gulácson

2020.10.25. 12:27 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Gulácson, a Szabadság utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanította a gépkocsit.

Újabb árokba borulás, ezúttal Szabadbattyán és Tác között

2020.10.25. 12:16 Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a Szabadbattyán és Tác közötti útszakaszon. A balesethez a székesfehérvári hivatásos és a sárszentmihályi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom.

Tárnokon, a Sóskútra vezető úton is árokba borult egy gépkocsi

2020.10.25. 10:54 Letért az úttestről és az árokban a tetejére borult egy személyautó a Tárnok és Érd közötti útszakaszon. A balesethez műszaki mentés céljából az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba borult Iváncsa belterületén egy autó

2020.10.25. 10:20 Árokba borult egy személyautó Iváncsán, a Rákóczi utcában. A balesethez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanította, majd drótkötél segítségével az útra vontatta a járművet. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Felborult egy személygépkocsi a 82-es főúton Zirc és Csesznek között

2020.10.25. 07:30 Felborult egy személyautó vasárnap reggel Veszprém megyében, a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Szeged külvárosában személyautó és autóbusz karambolozott

2020.10.25. 07:28 Összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi vasárnap reggel Szeged külvárosában, a Balatoni utca és a Délceg utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Árokba hajtott egy kisbusz Lajosmizse és Nagykőrös között

2020.10.25. 07:21 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kisbusz vasárnap reggel Pest megyében, a Lajosmizse és Nagykőrös közötti úton. A balesethez Ceglédről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet.

Oszlopnak rohant egy autó Budapesten

2020.10.25. 06:23 Oszlopnak ütközött egy autó vasárnap kora reggel a 13. kerületi Váci út és Vizafogó utca találkozásánál. A sofőr a balesetet követően elhagyta a helyszínt, így nem tudni, megsérült-e az ütközés során.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Kiemelt fotó: Hírös.hu