Kis híján belehalt sérüléseibe azt a férfi, akit ismerősei a kocsmában vertek meg. Miután mozgásképtelenre verték, egy nádasba vitték, ahol majdnem megfagyott. A kocsma egyik vendége talált rá.

Munka helyett berúgott

A csongrádi férfi egyik délelőtt tért be abba a kocsmába, ahol alapjáraton dolgoznia kellett volna, ehelyett inkább inni kezdett. Délutánra már alaposan berúgott, és dolgozni ugyan nem dolgozott, helyette mindenkivel kötekedett a vendéglőben.

Kellemetlenül viselkedett

A viselkedése már olyan kellemetlenné vált, hogy a pultos és egy másik vendég is megkérte, hogy inkább menjen haza.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Az a dolgom, hogy a vendégek kedvében járjak, nevessek a vicceiken” – mondta a kocsmáros aki végignézte, hogy szándékosan leitattnak és megkötöznek egy férfit a vendégek

Úgy megverte, hogy az izmai is leszakadtak

A férfi azonban egy rövid cigiszünet után tovább akart iszogatni, mire a vendég férfi bedühödött, ütni kezdte, fellökte, és olyan erővel rúgta a combját, hogy az egyrészt szilánkosra tört, másrészt pedig még az izma is leszakadt, így teljesen mozgásképtelenné vált, és csak feküdt a pult előtt. 

Nem hívtak mentőt

Nem hívtak mentőt a súlyosan sérült férfihoz, mikor a verekedő férfi rokona megérkezett, a pultos csak annyi kért, hogy tüntessék el a magatehetetlen áldozatot a kocsmából.

A kocsma előtti padra ültették

A két férfi, annak ellenére, hogy a hőmérséklet igencsak fagypont körül volt, ezért egyszerűen kivonszolta áldozatát a kocsma elé, és ott egy padra ültették a férfit, akinek ekkora már olyan fájdalmai voltak, hogy sem ülni, sem feküdni sem tudott.

A nádas szélére dobták a sérültet

Mentőt azonban még ekkor sem hívtak hozzá, inkább fogták magukat, és még hátrébb cipelték, hogy ne szúrja a szemét a kerti budiba igyekvő vendégeknek, és a nádas széléhez hajították, majd pár kör után hazamentek, és teljesen magára hagyták.

Haldoklott a megvert férfi

A fájdalmak közt kínlódó férfi ekkor már sem kiabálni, sem kúszni nem tudott és egyre hidegebb lett. Esélye nem volt arra, hogy segítséget kérjen.

Egy vendég mentette meg az életét

Az egyik vendég a WC helyett a nádashoz ment, hogy elvégezze a dolgát, ekkor találta meg a haldokló sérültet. Azonnal mentőt hívott.

Maradandó károsodást szenvedett

A férfi ekkor már tényleges életveszélyben volt, életét csak sürgősségi műtéttel és kezeléssel lehetett megmenteni, és bár életben maradt, maradandóan károsodott. A verekedő, a rokona és a pultos csütörtökön állnak bíróság elé, ahol emberülési kísérlet miatt kell felelniük.

Kiemelt kép: illusztráció