Gyanút fogtak a rendőrök, hogy a 29 éves T. László drogkereskedő. A zsaruk rajtaütést szerveztek és március 6-án lekapcsolták a 30 millió forintba kerülő X6-os luxus BMW-vel közlekedő férfit. Amikor átnézték a kocsit rengeteg drog került elő.

Fülest kaptak a rendőrök

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói akciót szerveztek a 29 éves T. László elfogására. Fülest kaptak és felmerült a gyanú, hogy a Debrecen és Nyíregyháza között fekvő településen, Bökönyben élő férfi droggal kereskedik.

30 milliós BMW

A rajtaütésre március 6-án került sor, amikor a férfi társaival együtt Miskolcra utazott. Egy újonnan 30 millióba kerülő X6-os BMW-vel közlekedtek, amikor a rendőrök megállították őket. Az autóban öten utaztak. T. Lászlón kívül három férfi és egy nő.

Drog volt az autóban

A gépkocsi, valamint utasainak átvizsgálása során marihuánást cigaretta, fehér porral teli pakettek kerültek elő, valamint további kábítószergyanús anyagok, melyek egy része kokain volt. Az autó utasai persze meglepődtek.

Kokainnak látszó anyag az autóban

Forrás: rendőrség

Házkutatás

A nyomozók házkutatást tartottak a bökönyi férfi lakó- és tartózkodási címén is, ahol további bizonyítékokat foglaltak le, alátámasztva ezzel a férfi drogüzleteit.

Kábítószer birtoklás

A 29 éves T. Lászlót kábítószer-kereskedelemmel, valamint kábítószer birtoklásával gyanúsították meg, míg a 28 éves K. Tamást, a 24 éves miskolci G. Zalánt és a 29 éves hajdúszoboszlói T. Lajost kábítószer birtoklása miatt vonták eljárás alá. Az autó női utasát az ügyben tanúként hallgatták ki.

Sok év börtön

Ha az autóban ülőkről bebizonyosodik, hogy kábítószerkereskedők, akkor sok év börtönt kaphatnak. A férfi ismerősei már azt is tudhatják miből volt 29 évesen pénze egy 30 milliós autóra.

Ezeket is neked írtuk

Kiemelt kép: illusztráció