Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség azzal a nővel és férfival szemben, akik egy miskolci játszótéren vertek össze egy kisgyermekes édesanyát, mert a gyerekeik konfliktusba keveredtek a játszótéren. A vádhatóság az elkövetőkkel szemben pénzbüntetést és elzárást indítványozott.

Játszótéren alakult ki konfliktus

Az ügyészségi vádirat szerint a vádlottak 2020 áprilisában, délelőtt kerültek szóváltásba egy kisgyermekes anyukával egy miskolci játszótéren amiatt, mert a gyermeke összeveszett a tettesek kiskorú gyermekével. Az elkövetők hangosan szidalmazni kezdték a nőt.

Miskolci játszótéren kaptak össze

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megtámadták a nőt

A hangos szitkozódást követően a vádlottak közül a nő meglökte az anyát, aki ettől a földre esett és beverte a fejét, majd a hajánál fogva megfogta és ököllel arcon ütötte. A sértett anya már ettől az egy ütéstől is megszédült, azonban a támadója tovább folytatta a verését.

Ez is érdekelhet

Földön is rugdosta

Az édesanya csak nehezen tudott felállni az ütésből és megpróbált elmenekülni, azonban ezt megakadályozta a támadója, mégpedig azzal, hogy olyan erősen megrúgta, amitől a nő ismét a földre zuhant. Ezt követően a nő tovább rugdosta a földön fekvő anyát.

„Nő a nő ellen”

A bántalmazás során ott volt a nő társa is, egy férfi, aki végignézte a támadást, közben pedig olyan kijelentést tett, hogy „nő a nő ellen”. Amikor megérkezett a nő védelmére az édesanyja, felszólította a vádlottakat, hogy hagyják abba az erőszakoskodást, majd félve attól, hogy a férfi esetleg bántalmazni kezdené a lányát, megpróbálta lefogni az ökölbe szorított kezét, ekkor viszont a férfi ököllel megütötte őt.

Zúzódásos sérüléseket szenvedtek

A kisgyermekes anya a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján pedig szintén zúzódásos sérülések keletkeztek. A támadás ellenére a sértettek nem terjesztettek elő magánindítványt.

Nemrég történt

Így büntetné az elkövetőket az ügyészség

A vádhatóság a vádlottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg a büntetett előéletű férfival szemben elzárás büntetést indítványozott a bíróság felé.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: Police.hu