Lapinformációk szerint egy ismert magyar sztármodell kínált szexuális szolgáltatást egy köztiszteletben álló nyíregyházi háziorvosnak vényköteles, de neki amúgy nem járó, a fogyást elősegítő gyógyszerért cserébe. Lebuktak és a rendőrség közlése szerint vesztegetés miatt indítottak büntetőeljárást a 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása miatt a 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben.

Eljárás folyik

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogadta az ajánlatot

A doktor elfogadta az ajánlatot, a gyanú szerint az aktus megtörtént, majd e-receptre felírta a cukorbetegeknek szánt készítményt, amelynek ára dobozonként 35 800 forint, mellékhatásként pedig fogyaszt. A készítmény már hiánycikké vált, mert sokan íratják fel maguknak illegálisan, nem cukorbetegek, hanem fogyni vágyók, köztük sztárok is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Házkutatást tartottak

A nyomozók házkutatást tartottak az ismert hölgy budapesti otthonában, ahol lefoglalták a vényre kapható gyógyszereket.

Felismerték a lakásáról

A Blikk a helyszínen készült képek és a videófelvétel alapján felismerte, ki az az ismert modell, aki a közelmúltban büszkén mutatta be, mennyit változott az alakja. Közösségi oldalát pedig elárasztják azok a fotók, amelyek ebben a lakásban készültek és többek között az átalakulását mutatták be a követőknek.

A hölgy nem tud róla

A lap megkereste a médiában gyakran szereplő hölgyet, ám ő azt állította, nincs tudomása a szóban forgó ügyről. „Nincs tudomásom velem kapcsolatos esetről” – zárta le a beszélgetést.

Beazonosítható az ingatlan

A Blikk hozzáfűzte: a modell nemrégiben megmutatta az otthonát az egyik nagy hazai televíziós csatornának is, a rendőrség által készített videóból pedig – a berendezés és a lakás jellegzetes elrendezése miatt – egyértelműen beazonosítható az ingatlan.

Szabadlábon védekeznek

Az ügy másik szereplője, a szabolcsi orvos köztiszteletben álló szakember, szakmai szervezeteknél is fontos pozíciót tölt be, emellett boldog házasságban élő családapa is. Információik szerint a rendőrség mindkettőjüket kihallgatta, de nem tettek vallomást és jelenleg szabadlábon védekeznek.

Akár el is tilthatják

Az orvost akár hivatása gyakorlásától is eltilthatják. Ha vádat emelnek, három év szabadságvesztésre is ítélhetik, amit súlyosbíthatnak a minősítő körülmények. Például próbára is bocsáthatják, esetleg pénzbüntetést is kaphat, és ha foglalkozás körében követi el a bűncselekményt, akkor időlegesen vagy örökre eltilthatják a foglalkozásától abban az esetben, ha olyan szakmai, etikai, hivatásbeli szabályt sértett meg, ami alapján a bíróság eltilthatja az orvosi hivatás gyakorlásától. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a házkutatásról

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: házkutatást is tartottak. Fotó: police.hu