Rengeteg a kérdőjel annak az esetnek a kapcsán, amelyről friss információkat tett közzé a rendőrség.

Emberi maradványokat találtak

A Paksi Rendőrfőkapitányság ismeretlen holttest kapcsán adott ki körözést. Február 16-án, csütörtökön találták meg a testrészeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Borzalmas, mit művelhettek az áldozattal

A rendőrség által leírtakból kiderül, hogy három, egymástól teljesen elkülönülő helyen találták meg a holttestet. A koponya csont, a törzs és az alsó végtagok is külön helyen voltak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hiányzó állkapocs

A fogstátusz megállapítását nem tudták végrehajtani a nyomozók. Az alsó állkapocs ugyanis hiányzik, a koponyacsont felső állkapocs részében pedig nem voltak láthatóak fogak.

A lakosság segítségét kérik a rendőrök

A holttest beazonosításához a lakossághoz fordultak a nyomozók. Pontos leírást adtak arról, hogy milyen ruhát viselt az áldozat, amikor megtalálták. Ennek alapján kérik, hogy aki tud információt adni az elhunyt kilétéről, jelezze azt a rendőrök számára.

Pamut kardigánt viselt az áldozat

Az elhunyt személyen kék színű, pamut anyagból készült kötött kardigán volt. A világoskék színű ruhadarab cipzáros. A jobb oldali hónalj részen a varrás mentén elszakadt a felső.

Fekete velúr cipő volt rajta

Az áldozaton 38-39-es méretű, fekete színű magasszárú velúr cipő volt. Márkajelzése nincs a lábbelinek. Talphosszúsága 26 centiméter, külső és belső oldalán négy darab párhuzamos, fekete csík szerepel, elöl pedig három tépőzár található rajta.

Pamut pólót viselt

A holttesten rövidujjú pamut pólót találtak a nyomozók. A póló színét azonban nem lehetett megállapítani, mivel a holttest már erőteljes bomlásnak indult. A felsőruházaton viszont van egy minta: egy színes csónak, amiben három személy tartózkodik.

Ezek is érdekelhetnek!

Zokni is volt rajta

A rendőrség közzétette még azt is, hogy az áldozaton volt egy pár zokni. Ennek színe a fenti okokból kifolyólag nem kivehető.

Így lehet segíteni a nyomozók munkáját

Akinek információja van az áldozat lehetséges kilétéről, jelezheti azt a Paksi Rendőrkapitányságon. Telefonon a 75510640-es számon lehet felvenni a kapcsolatot a rendőrökkel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív