Kilenc hónappal azt követően hunyt el, hogy alig tizenhat évesen szépségkirálynővé választották.

1986 nyarán érte a végzet

Molnár Csilla Andrea 1986. július 10-én hunyt el. A hírek arról szóltak, hogy önmaga ellen fordult: túl sok gyógyszert vett be, amely az életébe került. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tündérmese hamar véget ért

A lány alig töltötte be a 16. életévét, amikor a Budapesti Kongresszusi Központban megválasztották az ország szépének 1985-ben. Mindenki azt hitte, hogy csodás jövő vár rá, előtte volt az élet tele lehetőségekkel. Sorsa azonban tragikus fordulatot vett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt mondta róla az osztálytársa

Kovács Mercédesz, aki Csilla osztálytársa volt, azt mondta a Vasárnapi Blikknek, hogy a lány sosem volt beképzelt. Még azután sem hordta fenn az orrát, miután megnyerte a szépségversenyt. Mercédesz biztos abban, hogy Csilla nem akart meghalni.

Meggondolatlanságot követhetett el

Osztálytársa szerint a szépségkirálynő biztosan szeretett volna még élni, hiszen komoly tervekkel rendelkezett. Elképzelhető, hogy amikor beszedte a 21 szem Lidocain tablettát, csak rá akart ijeszteni a környezetére. A dolog azonban balul sült el.

Ha más gyógyszert vesz be, meg lehetett volna menteni

Az orvosi szakvélemény szerint ha más gyógyszerből vett be volna ennyit a lány, akkor meg lehetett volna menteni az életét. Pont ahhoz nyúlt, amihez nagyon nem kellett volna. Ez volt kéznél, édesapja ugyanis szívbeteg volt, a fonyódi családi házban így több vényköteles gyógyszer is volt.

El akart költözni otthonról

Egy nála közel két évtizeddel idősebb férfiba, egy diszkótulajdonosba volt szerelmes Csilla.Futács Károly éppen válófélben volt, a lány pedig hozzá szeretett volna költözni. Erre azonban már nem került sor.

Aznap este koncertre ment volna

Csilla korábban ígéretett tett arra, hogy ott lesz aznap Balatonlellén a Korda házaspár koncertjén. Sajnos azonban erre a koncertre már nem érkezett meg. Édesanyja talált rá a lányra a családi ház felső emeletén.

Nem volt nyugodt élete

Édesapja nem szerette volna, ha Csilla részt vesz a szépségversenyen. Azt sem kezelte jól, hogy lánya hirtelen híres lett. Édesanyja, Marika viszont támogatta a gyermekét. A családban sok volt a veszekedés.

Apja túlságosan féltette Csillát

Osztálytársa elmondása alapján a lány apja túlságosan féltette Csillát, ebből adódott rengeteg vita. Csilla halálát követően elváltak a szülők útjai. A szépségkirálynő öccse az apjával maradt, anyja pedig külföldön kezdett új életet.

Széthullott a család

Csilla édesapja újra családot alapított, miután elvált, azonban 2012-ben elhunyt. Marika életben van, de a lapnak nem sikerült utolérnie őt. A szépségkirálynő öccse emberölés miatt börtönbüntetését tölti, legkorábban 2024-ben kerülhet szabadlábra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Csilla – Forrás: archív