Az eset bő két hónappal ezelőtt történt, ám a nyomozás még jelenleg is folyamatban van az ügy kapcsán.

A két ünnep között történt

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2022. december 29-én Budapesten balhéba keveredett Szalai Ádám. A válogatottól tavaly visszavonult futballista egy férfival került nézeteltérésbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt állítja az áldozat

A sértett szerint megrúgta őt Szalai Ádám, ennek következtében a földre került. Állítólag a focista ekkor sem hagyta abba a bántalmazását, és még akkor is belerúgott, amikor már a földön volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szalai Ádám az öccsét védte

A focista másként emlékszik a történtekre. Már akkor elismerte, hogy egyszer megrúgta azt a férfit, aki fenyegette az öccsét. A férfinak volt három társa is, ugyanakkor Szalai Ádám azt állítja, ő a földön fekvő férfiba nem rúgott bele.

Kihallgatták a futballistát

A jelenleg klub nélküli labdarúgót gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, tudta meg a sportal.hu internetes portál. Szalai Ádámnak tehát el kellett mondania, ő szerinte mi történt pontosan azon a bizonyos éjszakán.

“Csak hagyj minket elmenni”

A megrúgott Zsombor a Blikknek mesélte el, ő miként emlékszik a két ünnep között történt incidensre. Azt mondta, bocsánatot kért és hangsúlyozta, nem akart balhét. A földre vitt 21 éves fiatalember kérte Szalai Ádámot, hogy engedje őket elmenni. “Bocsánat, bocsánat, nem akartam balhét, és elmondom, ahányszor akarod, csak hagyj minket elmenni” – idézte fel a történteket a lapnak a sértett.

Ebből lett a balhé

Zsombor egy szórakozóhelyről távozott aznap éjjel a barátaival. A fiatalember azt akarta, hogy Szalai Ádám öccse készítsen róluk egy képet. Erre a labdarúgó öccse nemmel válaszolt. Zsombor felkapta ezen a vizet, és állítólag káromkodással felelt.

Nem hagyta annyiban a dolgot Szalai Ádám

Az áldozat szerint a labdarúgó senkiházinak nevezte őt, és kérdőre vonta, hogyan beszélt az öccsével. Zsombor azt állítja, Szalai Ádám a talpával rúgta őt mellkason. Miután földre került, állítása szerint akkor is megrúgta őt a válogatott korábbi kapitánya.

Jogtalannak tartja a verést az áldozat

A sértett fiatalember azt mondta, bánja már, hogy miként szólt Szalai Ádám öccséhez. Ugyanakkor azt nem tartja arányosnak, hogy ezért ilyen bántalmazásban részesült.

Szalai Ádám attól tartott, meg fogják verni az öccsét

A futballista azt mondta, hogy az adott helyzetben úgy vélte, ha nem avatkozik közbe, lehet, hogy megverik az öccsét. Ezért futott vissza, és intézkedett. “Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – mondta Szalai Ádám.

Vizsgálják a rendőrök a történteket

A környéken vannak térfigyelő kamerák, ezek felvételeinek begyűjtése már megtörtént. Szalai Ádámot a rendőrök a sportal.hu szerint gyanúsítottként hallgatták ki. A vád ellene garázdaság és könnyű testi sértés vétsége, közölte a lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Szalai Ádám az újbóli megkeresésre megerősítette azt, amit korábban állított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szalai Ádám – Forrás: archív